De Bakstee

Biologische markt Emmen

Ik laat jullie op Awkward Duckling regelmatig kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Je kunt op steeds meer plekken in Nederland terecht voor biologische en lokale producten en dat laat ik jullie met deze rubriek graag zien. Vandaag is het de beurt aan de biologische markt Emmen die elke vrijdag te bezoeken is in het centrum van Emmen.

De biologische markt Emmen is onderdeel van de grote warenmarkt van Emmen die elke vrijdag wordt georganiseerd op en rond het Marktplein en in de Hoofdstraat. Op deze warenmarkt verzamelen meer dan 100 kramen zich en in de Schoolstraat vind je een aantal aanbieders van biologische producten en lokale waren. Hier kun je terecht voor al jouw biologische weekboodschappen, zoals brood en banket, groente en fruit, zuivel en eieren, jam, honing, sappen, vlees en vleeswaren en aardappelen.

Villa Sterrebos

Op de markt vind je onder andere de kraam van Villa Sterrebos waar je terecht kunt voor een divers aanbod aan biologische groente, fruit en aardappels. Bij de kraam van De Woeste Grond kun je jouw biologische vlees en vleeswaren kopen en De Kwakel verkoopt in de kraam verschillende soorten sappen, jams, honing en vruchtensauzen. Bij Erikaas ben je aan het juiste adres voor eieren, boter en kaasproducten en bij de kraam van De Bakstee koop je brood en banket gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

De biologische markt Emmen vindt elke vrijdag van 08.00 uur tot 14.00 uur plaats in en rond de Schoolstraat in het centrum van Emmen. Voor meer informatie over de markt kun je een bezoek brengen aan de website van de markt van Emmen. Hier vind je alle informatie over de totale warenmarkt van Emmen en ook specifieke informatie over de diverse aanbieders van biologische en lokale producten.

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/debakstee/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/VillaSterrebos/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *