Nom Nom in Den Bosch

Nom Nom in Den Bosch

Onlangs was ik een dagje op bezoek in Den Bosch en omdat ik deze Brabantse stad niet kende had ik natuurlijk uitvoerig onderzoek gedaan naar alle leuke hotspots die ik echt zou moeten bezoeken. Bij het lezen van alle tips voor Den Bosch werd restaurant Nom Nom continu genoemd als echte must visit. Natuurlijk hebben wij tijdens ons bezoek aan de stad dit advies ter harte genomen en namen wij op een mooie dag plaats op het gezellige terras in één van de leukste straatjes van Den Bosch.

Nom Nom in Den Bosch

Het restaurant Nom Nom ligt op de hoek van de Snellestraat en de Postelstraat, vlakbij de gezellige koffiebar Crème Coffee & Pastry. Hier is het restaurant nu al ruim 2,5 jaar gevestigd. Alhoewel het restaurant zelf relatief klein oogt en wellicht niet direct opvalt als je er langs loopt, maakt het ruime terras dat Nom Nom direct in het oog springt als je de straat inloopt. Vanwege het heerlijke weer en het fijne terras zijn wij niet eens binnen in het restaurant geweest, maar dat is ook helemaal niet nodig. Op het terras kun je heerlijk zitten onder de boom en Nom Nom lijkt direct een geliefde hotspot te zijn voor jong en oud.

Nom Nom is natuurlijk niet alleen maar een fijne plek vanwege de ideale ligging in het centrum en het mooie terras. Je kunt hier ook echt heerlijk eten en drinken. Hun menu bestaat uit eerlijk en gezond eten en daarvoor laten ze zich inspireren door diverse wereldkeukens. Ze maken echter wel zoveel mogelijk gebruik van leveranciers uit de buurt voor hun ingrediënten en producten en het menu wisselt per seizoen. Alhoewel Nom Nom geen vegetarisch restaurant is, staan er wel behoorlijk veel vegetarische opties op het menu. Zo kun je hier als vegetariër voor de lunch kiezen voor bijvoorbeeld een halloumi burger, corn risotto, een granny smith salade of een burrata. Wij kozen voor een Lunch Nomentje: een plank met vier kleine belegde sandwiches, een soepje en wat zoete proeverijen. Alles was heerlijk en het was ook geen enkel probleem om dit Lunch Nomentje op ons verzoek aan te passen zodat er meer vegetarische opties werden geserveerd. Ook voor het diner heb je de keuze uit een aantal heerlijke opties, maar je kunt ook kiezen voor een verrassingsmenu of allerlei kleine hapjes proeven door te bestellen van het wisselende tapasmenu.

Nom Nom in Den Bosch

Je vindt restaurant Nom Nom aan de Postelstraat 79 in Den Bosch. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 12.00 uur tot 00.00 uur, op vrijdag vanaf 11.00 uur en in het weekend al vanaf 10.00 uur. Voor meer informatie over dit leuke restaurant kun je een bezoek brengen aan de website van Nom Nom. Hier kun je ook het menu bekijken voor de lunch en het diner.

Ook leuk in Den Bosch:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *