Koken met van boven

Kijktip: Nieuwe afleveringen van Koken met Van Boven

De scholen zijn weer begonnen en iedereen is gewoon weer aan het werk: de zomer lijkt nu toch echt voorbij te zijn. Een groot voordeel hiervan is dat alle leuke programma’s na hun (zomer)stop ook weer op de buis verschijnen! Zo is deze week een nieuwe reeks afleveringen van Koken met Van Boven begonnen: een ontzettend leuk kookprogramma van de VPRO waarin Yvette van Boven haar keukengeheimen, recepten en favoriete adressen in het land deelt.

Qua kookprogramma’s is Koken met Van Boven toch wel één van mijn absolute favorieten. In haar afleveringen deelt ze de meest heerlijke gerechten en allerlei handige tips voor in de keuken, maar ze laat de kijkers ook kennismaken met alles wat Nederland te bieden heeft aan fijne producten en geeft telers, ondernemers en boeren die duurzaam produceren of innovatief ondernemen een mooi platform. In deze nieuwe reeks afleveringen gaat zij onder andere vissen in de Noordzee, koken met allerlei soorten tomaten, een klassieke risotto bereiden en koken met pit van chilipepers. In de allereerste aflevering laat ze de kijker kennismaken met de vis uit de Noordzee. Dat wat vaak bekendstaat als bijvangst of ondergewaardeerd is, weet Yvette van Boven om te toveren tot een heerlijk gerecht en dat is nog een stuk duurzamer ook.

De nieuwe reeks afleveringen van Koken met Van Boven is op maandag 4 september begonnen. Elke maandag om 20.25 wordt een nieuwe aflevering uitgezonden op NPO2. Voor meer informatie over het programma of om de recepten en informatie terug te lezen kun je een bezoek brengen aan de website van Koken met Van Boven.

Bron foto: Stormy Minutes/VPRO

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *