Groen Licht

Kijktip: een nieuw seizoen Groen Licht

Nu de zomer weer voorbij is en iedereen weer enigszins gewend is aan de dagelijkse routine, komt ook de reguliere televisieprogrammering weer op gang. Alhoewel ik geen televisiezenders ontvang, zijn er wel enkele programma’s die ik absoluut niet wil missen en via Uitzending Gemist alsnog bekijken. Eén van deze programma’s is Groen Licht: hét programma over ‘groene feiten en fabels’.

Groen Licht is onlangs weer begonnen met een nieuw seizoen vol interessante afleveringen over allerlei duurzame onderwerpen. Elke week komen diverse duurzame initiatieven en onderwerpen aan bod welke op een leuke en vlotte manier worden gepresenteerd door Milouska Meulens en Elena Lindemans. De allereerste afleveringen van dit seizoen ging onder andere over wormenhotels, (bespoten) citroenen, van het gas af gaan, klimaatrampen en groene grachten. Dit seizoen is het team uitgebreid met Fannie en Sahil. Zij zullen allerlei groene gadgets testen op functionaliteit en duurzaamheid. Zoals een batterij die werkt op urine, een opwindbaar scheerapparaat of een douchegordijn dat aan je vastplakt zodra je te lang doucht.

Het nieuwe seizoen van Groen Licht van BNNVARA is vanaf 4 september gestart. Elke maandag rond 19.20 uur wordt er een nieuwe aflevering uitgezonden op NPO2. Wil je meer weten over het programma, de onderwerpen die aan bod komen of een gemist aflevering terugkijken? Breng dan een bezoek aan de Facebookpagina van Groen Licht.

Bron foto: annemieke van der togt voor BNNVARAThere are no comments

Add yours