Crème Coffee & Pastry

Crème Coffee & Pastry in Den Bosch

Na  het lang op de planning vooruit te hebben geschoven was ik onlangs toch eindelijk in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan Den Bosch. Er stonden zoveel leuke hotspots op mijn must visit-lijstje dat ik me in de stad volop heb vermaakt met alle leuke restaurants en winkels. Eén van de leukste ontdekkingen op foodgebied was zonder twijfel Crème Coffee & Pastry: een knusse koffiebar in het centrum van de stad waar je plaats kunt nemen voor een heerlijk drankje en huisgemaakte gebakjes en maaltijden.

Crème Coffee & Pastry is gevestigd in de Snellestraat in het centrum van de stad, één van de leukste straatjes van Den Bosch. De koffiebar wordt op elke website geroemd om de koffie en het huisgemaakte gebak, dus een bezoek mocht zeker niet uitblijven. Bij Crème Coffee & Pastry kun je plaatsnemen voor een uitgebreid ontbijt, een smakelijke lunch of natuurlijk iets te drinken met een gebakje erbij. Op het menu voor het ontbijt en de lunch staan gerechten als shakshuka, de açaibowl, een salade van parelcouscous, een quiche of een Libanese wrap. Er staan veel vegetarische keuzes op het menu en daar wordt ik altijd heel blij van!

Crème Coffee & Pastry

Crème Coffee & Pastry is van donderdag tot en met zaterdag ook geopend voor het diner vanaf 17.00 uur. Hiervoor nemen ze reserveringen aan. Ze hanteren voor het diner een shared dining concept waarbij je diverse gerechtjes deelt met elkaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor garlic thyme batata, veggie yellow curry, courgette spaghetti en salade bulgur halloumi als vegetarische opties of gerechten als five spice chicken, yellow curry shrimp of shichimi pizza. De keuken is te typeren als internationaal, verrassend en gezond en dat maakt mij in elk geval erg benieuwd naar een etentje hier.

De sfeer bij Crème Coffee & Pastry is gemoedelijk. De bar bevindt zich middenin de zaak en je hebt als bezoeker zicht op de open keuken waar de medewerkers de maaltijden vers bereiden. Omdat de koffiebar niet heel groot is kun je hier rustig plaatsnemen om te werken (gratis wifi!) of om bij te kletsen. Het interieur is gezellig en huiselijk en het uitzicht op de gezellige Snellestraat maakt het ook heerlijk om gewoon plaats te nemen bij het raam en naar buiten te turen met een kopje koffie.  Al het gebak dat ze hier serveren komt uit eigen bakkerij, welke om de hoek van de koffiebar te vinden is. Het aanbod wisselt regelmatig en in de vitrine op de bar kun je zien wat voor heerlijks je bij de koffie of thee kunt bestellen.

Crème Coffee & Pastry

Je vindt Crème Coffee & Pastry in de Snellestraat 47 in het centrum van Den Bosch. Op maandag is de koffiebar gesloten, maar van dinsdag tot en met zondag ben je hier vanaf ‘s ochtends vroeg welkom tot aan het eind van de middag en van donderdag tot en met zaterdag dus ook in de avond voor het diner. Voor meer informatie over deze leuke hotspot kun je een bezoek brengen aan de website van Crème Coffee & Pastry. Hier vind je ook de menukaart en een aantal mooie foto’s van de zaak die een veel betere impressie geven dan die enkele foto’s van mij. Maar hé, ik was veel te druk bezig met mijn koffie en gebak.

Ook leuk in Den Bosch:

2 gedachten over “Crème Coffee & Pastry in Den Bosch”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *