Boerenmarkt Amersfoort

Boerenmarkt Amersfoort

Ik laat jullie op Awkward Duckling regelmatig kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Je kunt op steeds meer plekken in Nederland terecht voor biologische en lokale producten en dat laat ik jullie met deze rubriek graag zien. Vandaag is het de beurt aan de Boerenmarkt Amersfoort: een wekelijkse markt op het Eemplein waar je terecht kunt voor al jouw duurzame, biologische en ambachtelijke producten uit de regio.

Boerenmarkt Amersfoort

De boerenmarkt Amersfoort wordt elke vrijdag georganiseerd op het Eemplein in de Nieuwe Stad van Amersfoort. Deze locatie wordt ook wel aangeduid als het nieuwe culturele centrum van de stad en je vindt hier diverse winkels, restaurants, een bioscoop en een grote parkeergarage. De locatie is dus erg goed bereikbaar en een mooie uitvalsbasis voor verdere uitstapjes of winkelstops. Een goede plek dus voor een wekelijkse markt.

Op de boerenmarkt Amersfoort kun je terecht voor een divers aanbod aan lokale en duurzame producten. De markt bestaat uit diverse kramen waar je al jouw verse en biologische weekboodschappen kunt halen. Zo kun je onder andere bij slagerij Edward ambachtelijk en biologisch vlees kopen, Festijn verkoop biologisch brood en banket en De Blije Wei is aanwezig voor alle biologische zuivel en diverse kazen. Bij Mark Hopman kun je verse vis kopen en bij Engelenhoven vind je een uitgebreid aanbod aan groente, fruit en aardappelen. De Stugge Fries biedt Friese ambachtelijke specialiteiten aan en Wimpie’s Bloemenkraam is dé stop voor eerlijke en duurzaam gekweekte bloemen en planten.

Boerenmarkt Amersfoort

Je kunt de boerenmarkt Amersfoort elke vrijdag bezoeken van 11.00 uur tot 17.00 uur op het Eemplein in Amersfoort. Neem ook zeker eens een kijkje op de website van de Boerenmarkt Amersfoort voor meer informatie over de markt en de diverse aanbieders.

Ook leuk in Amersfoort:

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto 1 en 2: https://www.facebook.com/AmersfoortBoerenmarkt/
Bron foto 3: https://www.facebook.com/destuggefries/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *