Biologische markt Roermond

Biologische markt Roermond

Ik laat jullie op Awkward Duckling regelmatig kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Je kunt op steeds meer plekken in Nederland terecht voor biologische en lokale producten en dat laat ik jullie met deze rubriek graag zien. Vandaag is het de beurt aan de biologische markt Roermond die elke woensdag wordt georganiseerd op het Stationsplein.

De biologische markt in Roermond is dé plek om jouw verse, lokale en biologische boodschappen te halen. Op de markt kun je terecht voor groente en fruit, brood en banket, vlees en vleeswaren, zuivel en kaas, kruiden en nog veel meer lekkers. Bij de kraam van boerderij Saanenhof kun je terecht voor biologische geitenkaasproducten en bij de kraam van de Hooge Weyer winkel je voor verse en lokale groente en fruit. Bij Het Biologische Kruidentuintje vind je verse en gedroogde kruiden en bij de kraam van biologische zorgtuinderij de Es vind je diverse honingproducten. De Blije Big is de kraam voor rund- en varkensvleesproducten en voor brood en banket ben je bij de kraam van De Natuurbakkerij aan het juiste adres.

Biologische markt Roermond

Je kunt de biologische markt Roermond elke woensdag van 13.00 uur tot 17.00 uur bezoeken op het Stationsplein in het centrum van Roermond. Voor meer informatie over de markt en de diverse aanbieders kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van de biologische markt Roermond. Zo blijf je altijd op de hoogte van het aanbod op de markt en eventuele wijzigingen van de markttijden of -locatie.

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/biologischemarkt.Roermond/There are no comments

Add yours