Pistache Mixstore

Pistache Mixstore in Zwolle

Enkele weken geleden bracht ik een bezoek aan Zwolle voor de Powervrouwen Netwerk Lunch: een gezellige lunch samen met andere vrouwelijke ondernemers om ervaringen uit te wisselen en te netwerken. De lunch vond plaats bij de Pistache Mixstore en dat kwam mooi uit, want ik wilde al geruime tijd een bezoek brengen aan deze bijzondere winkel in het centrum van de stad.

Zwolle

De Pistache Mixstore ligt in het centrum van Zwolle en is zowel een winkel als een koffiebar, maar er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd door Pistache, zoals een wekelijkse bootcamp, een outdoor food festival en diverse concerten. Vandaar de benaming mixstore dus. De winkel is met 940 m2 behoorlijk groot en bestaat uit twee verdiepingen met een uitgebreid assortiment aan producten van allerlei mooie merken en een gezellige koffiebar met terras.

Pistache Mixstore

In het assortiment van het winkelgedeelte van Pistache vind je een verrassend aanbod aan kleding, interieuraccessoires, stationery, sieraden, kinderproducten, planten en nog heel veel meer. Het leuke aan dit aanbod is dat het veelal van nog relatief onbekende merken en designers is of van merken die niet zomaar overal verkrijgbaar zijn. In het aanbod vind je bijvoorbeeld de producten van Miss Green, Jutka & Riska, Qnoop, People Tree, &Klevering, Yunit, Armed Angels, Kuyichi, People’s Avenue en Knowledge Cotton. Een heleboel mooie en duurzame merken dus!

Pistache Mixstore

Je kunt niet alleen fijn shoppen hier, je kunt hier ook plaatsnemen in de koffiebar of op het terras voor een hapje en drankje. De koffie bij Pistache is zelfs beland in de Koffie Top 100 van Misset Horeca en 34e geworden in de AD Koffietest van 2016. Ze serveren diverse koffiespecialiteiten, maar natuurlijk ook verschillende theesoorten, koude dranken en sappen. Op het menu staan verder diverse sandwiches die gemaakt worden met brood van Bakkerij Elderkamp uit Zwolle en diverse soepen. Vegetariërs kunnen hier bijvoorbeeld genieten van een sandwich met Twentse Bunkerkaas met mosterdsaus, vijgenchutney en walnoten, een sandwich met eiersalade en chilimayonaise of een sandwich met geitenkaas met dadels, honing en walnoten.

Pistache Mixstore

Je vindt de Pistache Mixstore aan Eiland 9 in het oude centrum van Zwolle. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend. Voor meer informatie over deze leuke winkel kun je een bezoek brengen aan de website van Pistache. Ben jij geïnteresseerd in het verkopen van jouw producten bij Pistache? Dat kan! Via de website vind je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven voor een plekje voor jouw mooie producten in de winkel.

Ook leuk in Zwolle:There are 2 comments

Add yours

Post a new comment