Mr. & Mrs. Watson

Opening Mr. & Mrs. Watson

Enkele maanden geleden liet ik jullie kennismaken met Mr. & Mrs Watson: een veganistisch restaurant dat plannen had voor een vestiging in het centrum Amsterdam en via crowdfunding het beoogde bedrag bij elkaar wilde krijgen. Het doelbedrag werd ruimschoots gehaald en de laatste maanden is er hard gewerkt aan de verwezenlijking van deze horecadroom van Aleid Koopal en Kirsi Rautiainen. Deze maand is het eindelijk zover: op 23 augustus zal deze nieuwe vegan food bar de deuren openen!

Mr. & Mrs. Watson

Met de opening van Mr. & Mrs. Watson is nu ook het centrum van Amsterdam een vegan hotspot rijker. Je kunt hier aanschuiven voor vegan comfort food met een culinaire twist. Op het menu staan gerechten zoals frittata tatin, pulled no-pork, appel-salie worstjes, sinaasappelsoep en zelfs een vegan cheesecake. Ze serveren ook een uitgebreid aanbod aan vegan kazen, van roquefort tot aan een heuse vegan kaasfondue. Alles aan het concept van Mr. & Mrs. Watson laat zien hoe veelzijdig en smakelijk de vegan keuken eigenlijk is. Mr. & Mrs. Watson weet trouwens niet alleen te verrassen qua menu, maar ook qua stijl. De inrichting van de nieuwe hotspot is een mix van art-deco en natuurlijke materialen. Er is ook in de inrichting geen gebruik gemaakt van dierlijke materialen, de banken en barkrukken zijn bekleed met Piñatex: een ‘leer’ gemaakt van ananasbladen! Het restaurant heeft maar liefst 2 verdiepingen en op de begane grond is de food bar de echte eyecatcher.

Mr. & Mrs. Watson

Mr. & Mrs. Watson zal op woensdag 23 augustus de deuren openen aan de Linnaeuskade 3-H in het centrum van Amsterdam. De officiële opening vindt plaats op 27 augustus met een openingsfeest waar iedereen welkom is om kennis te komen maken met de locatie en het menu. Vanaf 29 augustus zal Mr. & Mrs. Watson de reguliere openingstijden hanteren en is de foodbar 6 dagen per week geopend (op maandag zijn ze gesloten). Voor meer informatie over deze nieuwe hotspot en het plantaardige menu kun je een bezoek brengen aan de website van Mr. & Mrs. Watson.

Bron foto’s: BlydeThere are 2 comments

Add yours
    • awkwardduckling

      Dat moet je zeker eens doen, er openen de laatste tijd zoveel leuke adresjes de deuren! Het is lastig bij te houden hoor, ik kom zelf regelmatig in Amsterdam en nog vind ik het lastig om alle leuke duurzame hotspots te bezoeken.


Post a new comment