Koekwaus Den Bosch

Koekwaus in Den Bosch

Omdat Den Bosch vaak geroemd wordt vanwege de gezelligheid, de vele leuke terrasjes en natuurlijk de heerlijke Bossche Bollen (die wij, moet ik tot mijn schaamte bekennen, compleet vergeten zijn te eten) zou je haast vergeten dat je ook heel gezellig kunt winkelen in het centrum van de stad. Ik geef toe, je moet even buiten de gebaande paden treden om alle grote ketens achter je te laten, maar dan tref je ook echt leuke winkels aan. Eén van mijn nieuwe favoriete winkels in de stad is Koekwaus: een ontzettend leuke conceptstore met leuke hebbedingen, mooie duurzame merken en een fijne vibe waar je graag even binnenstapt om rond te kijken.

Koekwaus Den Bosch

De leuke winkel Koekwaus is opgericht door de twee zussen Marlou en Laura uit de behoefte om iets op te richten wat zij leuk vinden en met dingen waar zij geïnspireerd door raken. Koekwaus betekent ‘gek’ in het Brabants en dat is ook precies de sfeer die zij willen creëren in hun winkel en met de artikelen die zij verkopen: een beetje gek en vooral heel erg dicht bij henzelf.

Koekwaus Den Bosch

In het assortiment van Koekwaus vind je een heel divers aanbod van producten, zoals je van een conceptstore kunt verwachten. Je kunt in de winkel shoppen voor sieraden, stationery, kleding, interieuritems, accessoires, boeken en planten. In het aanbod vind je producten van leuke merken als JIP, All the Luck in the World, Mijn Stijl, Kunst in Kaart, Drawing Plant Lady, Doing Goods en Assembli. Het aanbod in de winkel wisselt regelmatig en je kunt het aanbod ook bewonderen in de webshop van Koekwaus.

Koekwaus Den Bosch

Op het moment dat ik een bezoek bracht aan Koekwaus waren ze net volop in verhuizing dus een totaalplaatje van de winkel kon ik helaas niet echt op de foto zetten. De zussen stonden op het punt een pand te betrekken elders in de straat waar ze nog meer ruimte hebben en de producten nog beter tot hun recht komen. De foto’s die ik heb genomen geven een indruk van de ontzettend leuke producten die ze verkopen in de winkel, maar voor een uitgebreide impressie van de zaak zul je Koekwaus toch echt zelf moeten bezoeken op de nieuwe locatie.

Koekwaus Den Bosch

Je vindt Koekwaus op hun nieuwe locatie aan de Vughterstraat 19 in Den Bosch. De winkel is op maandag gesloten, maar van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie over deze leuke winkel of om te winkelen in de online shop kun je een bezoek brengen aan de website van Koekwaus.

Ook leuk in Den Bosch:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *