Happinez Festival

Happinez Festival

Alhoewel de meeste festival toch wel van juni tot en met augustus plaatsvinden is het festivalseizoen in september zeker nog niet voorbij. Van 15 tot en met 17 september vindt voor de vierde keer het grootste festival in Europa voor gelukzoekers plaats: het Happinez Festival. Tijdens dit festival, georganiseerd door het populaire magazine Happinez, kun je op zoek gaan naar betekenis, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en geluk.

Happinez Festival

Tijdens dit unieke festival kun je luisteren naar diverse sprekers, kennismaken met yogi’s uit binnen- en buitenland en je laten begeleiden door diverse meditatieleraren. In totaal zijn er meer dan 40 toonaangevende sprekers aanwezig op het festival die komen vertellen over grote levensthema’s als innerlijke rust, persoonlijke groei, liefde, compassie, balans en verdriet. Op de planning staan bekende namen als Thupten Jinpa (de rechterhand van de Dalai Lama), James Wallman (trendwatcher), Marieke Eyskoot (sustainable fashion expert), Leo Bormans (geluksambassadeur), Jan Geurtz (auteur) en Mark Verhees (positiviteits-expert). Natuurlijk kun je ook deelnemen aan diverse yogasessie’s en is er ook volop aandacht voor muzikaal vermaak en heerlijke hapjes en drankjes. Je kunt meewerken aan een grote bloemenmandala, de filmpremière van ‘Walk With Me’ bijwonen, hoelahoepen of aanschuiven bij het grote ontbijt met geluksprofessor Patrick van Hees of gitarist en yogi Jan Kuiper (wel vooraf reserveren). Op de festival markt kun je diverse leuke kramen bezoeken van mooie merken en bedrijven als Dr. Hauschka, Maza, Biobite, Odin, Weleda, Lovechock en MUD jeans.

Happinez Festival

Het Happinez Festival vindt plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september bij Fort Voordorp in Utrecht. Een dagticket voor het festival kost € 60,-, abonnees betalen € 55,-. Een dagticket voor het festival geeft toegang tot het terrein, de lezingen en workshops. Voor meer informatie over het festival en het programma kun je een bezoek brengen aan de website van Happinez.

Bron foto’s: HappinezThere are no comments

Add yours