Method Pop-Up Shop

Clean ingredients for dirty play

Wil je jouw huis graag op een duurzame en veilige manier schoonmaken? Maak dan deze week kennis met alle producten in het assortiment van Method in de Method pop-up shop op Utrecht Centraal. Onder het motto ‘clean ingredients for dirty play’ heeft het schoonmaakmerk alleen voor deze week een pop-up experience geopend waar klanten niet alleen binnen kunnen lopen om kennis te maken met de producten van Method, maar ook op leuke manier aan de slag kunnen gaan met kleur, vuil en schoonmaakproducten.

Method Pop-Up Shop

Method is een van oorsprong Amerikaans merk opgericht door Adam Lowry en Eric Ryan in 2001. Sinds 2012 werken ze nauw samen met Ecover. In het assortiment vind je onder andere afwasmiddel, handzeep, allesreiniger, keukenreiniger, vloerreiniger, glasreiniger en badkamerreiniger. Deze producten zijn samengesteld zonder schadelijke stoffen als chloor, fosfaten, ftalaten, parabenen, ammonia, EDTA, MEA, 2-butoxyethanol en triclosan en met natuurlijke geurstoffen. Alhoewel het schoonmaakmerk al jaren heel bekend is in Amerika zijn er in ons land nog heel wat mensen die nog kennis moeten maken met de ecologische lijn van schoonmaakproducten. Method laat in hun pop-up shop zien dat zij niet vies zijn van een beetje vuil en dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de schoonmaak. Zo kun je in de pop-up shop plaatsnemen achter de ‘fear no mess’ muur, waar vrienden, familie en zelfs onbekenden je naar hartenlust kunnen bekogelen. Ook kun je in de shop alle producten van Method bekijken, ruiken en uitproberen.

Method Pop-Up Shop

Ben je nieuwsgierig geworden naar de pop-up shop? Je kunt deze tot en met 20 augustus bezoeken in de Stationshal van Utrecht Centraal, tegenover HEMA en Etos. Bezoekers van de pop-up shop profiteren ook nog eens van een 50% kortingsactie. Wil je meer weten over dit ecologische schoonmaakmerk? Breng dan eens een bezoek aan de website van Method. De producten van Method zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en in de webshop van Big Green Smile.

Bron foto’s: BlydeThere are 2 comments

Add yours

Post a new comment