biologische markt Den Bosch

Biologische markt Den Bosch

Ik laat jullie op Awkward Duckling regelmatig kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Je kunt op steeds meer plekken in Nederland terecht voor biologische en lokale producten en dat laat ik jullie met deze rubriek graag zien. Vandaag is het de beurt aan de biologische markt Den Bosch die elke vrijdag te bezoeken is in het centrum van de stad.

biologische markt Den Bosch

Onlangs was ik een dagje op bezoek in Den Bosch en had ik het geluk om de biologische markt aan te treffen op de markt in het historisch centrum van de stad. Deze biologische markt wordt al 20 jaar georganiseerd in de stad en is hét moment van de week voor de bewoners van Den Bosch en omstreken om hun verse en lokale boodschappen te halen bij hun vertrouwde adresjes. Op de markt staan een flink aantal kramen met brood en banket, groente en fruit, kaas en zuivelproducten, honing, vis, vlees en vleeswaren en nog heel veel meer.

biologische markt Den Bosch

Op de markt vind je diverse kramen met lokale en biologische producten. Zo kun je voor jouw verse brood en andere lekkernijen bijvoorbeeld terecht bij de kraam van Le Perron en voor heerlijke biologische kaas bij de kraam van Joost en Roy van de Wiel. Biologische groente en fruit koop je bij de kraam van ‘t Aailand en voor vlees en vleeswaren ben je bij de natuurslager Rob Rijks aan het goede adres. Ook voor verschillende delicatessen kun jij je hart ophalen op de markt. Zo vind je bijvoorbeeld allerlei frambozenspecialiteiten bij de kraam van Raspberry Maxx. Natuurlijk staan er nog veel meer kramen op de markt waar je terecht kunt voor lokale en verse specialiteiten.

biologische markt Den Bosch

De biologische markt Den Bosch is elke vrijdag te bezoeken van 09.00 uur tot 13.00 uur op de Markt in het centrum van Den Bosch. Voor meer informatie over de markt en de aanwezig aanbieders kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van de biologische markt Den Bosch.

Ook leuk in Den Bosch:

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *