nieuw menu Bagels & Beans

Het nieuwe menu van Bagels & Beans

Zoals jullie misschien wel weten ben ik groot fan van Bagels & Beans. Ik kom zeer regelmatig bij Bagels & Beans in onze stad, het is zelfs één van mijn favoriete hotspots in Deventer, en als ik ergens anders ben en even niet weet waar ik terecht kan voor een hapje en drankje, dan weet ik altijd zeker dan de lokale Bagels & Beans een goede keuze is. Alhoewel je hier altijd terecht kunt voor een lekkere kop koffie en een aantal all-time favorites vernieuwt ook Bagels & Beans regelmatig het menu. Ook dit jaar heeft de menukaart een flinke make-over gekregen, waarbij sommige gerechten van de kaart zijn verdwenen en nieuwe gerechten en populaire specials een plek op de kaart hebben veroverd. Dit jaar ben ik extra blij met de veranderingen want er zijn flink wat vega opties bijgekomen!

De meest spraakmakende wijziging op het menu van Bagels & Beans dit jaar is zonder twijfel de toevoeging van de Bugs Bagel: een bagel die tot stand is gekomen in samenwerking met Jimini’s en waar je sprinkhaan, krekel en meelworm bij geserveerd krijgt. Er is gekozen voor deze bagel omdat de aandacht en populariteit van het eten van insecten steeds meer toeneemt en omdat dit echt wordt gezien als een duurzamer alternatief voor dierlijke eiwitbronnen en een voedingsbron van de toekomst. Als vegetariër bedank ik vriendelijk voor deze burger, maar de andere nieuwe toevoegingen op de kaart maken mij wel heel gelukkig. Zo is de tijdelijke special Awesome Prana Bagel, met hummus en dukkah, toevoegd aan de kaart vanwege het succes, met als de bagel met bospaddenstoelenkroketjes en de bagel met gegrilde courgette en buffelmozzarella. Ook staan er op het nieuwe menu opties als de groente- en champignonballetjes, vegan (!) creamcheese, desembagels en paddenstoelenkoffie. Een heleboel lekkere nieuwe dingen dus!

Je kunt het gehele nieuwe menu bekijken op de website van Bagels & Beans. Op deze website vind je ook meer informatie over deze fijne keten en kun je eenvoudig een vestiging bij jou in de buurt zoeken. Welke toevoeging aan het menu is jouw nieuwe favoriet?

Bron foto: Bagels & BeansThere are 2 comments

Add yours

Post a new comment