Estée in Parijs

Kijktip: Estée in Parijs

Jaren geleden had ik een serieuze 24Kitchen verslaving. Ik woonde in een piepklein huisje in Amsterdam tijdens mijn studie en op mijn vrije momenten deed ik niets liever dan voor de televisie hangen en non-stop 24Kitchen kijken. Die dagen liggen ondertussen ver achter mij en naast dat ik gewoonweg geen tijd meer heb voor eindeloze bingewatch sessies, zou het ook niet meer mogelijk zijn omdat we geen televisiezenders meer ontvangen. Toch komt er zo af en toe nog een programma voorbij dat ik niet zou willen missen en het nieuwe 24Kitchen programma ‘Estée in Parijs’ is daar één van.

Voor wie 24Kitchen-chef Estée Strooker niet kent een kleine introductie. Estée Strooker volgde een koksopleiding in Frankrijk en liep daar stage bij diverse Franse restaurants. Terug in Nederland werd ze als 20-jarige de eerste MasterChef van Nederland en daarna ging het snel met haar carrière. Ze opende het restaurant ‘t Amusement in Arnhem en startte uiteindelijk op 24Kitchen met het programma ‘Vlees noch Vis’ waarin ze kijkers kennis liet maken met de veelzijdige vegetarische keuken. In 2016 opende ze de saladebar Slaatje-Bla in Arnhem en vanaf augustus zal ze haar nieuwe programma ‘Estée in Parijs’ presenteren op 24Kitchen.

Tijdens haar koksopleiding in Frankrijk kreeg ze een passie voor de klassieke Franse keuken en een liefde voor Parijs. In dit nieuwe programma gaat ze dan ook weer terug naar deze fantastische stad en laat ze de kijker kennismaken met haar Parijs. Gedurende een maand leeft ze weer in Parijs en ontdekt ze samen met de kijkers de kleine straatjes van de stad en maak je kennis met lokale ondernemers, leuke winkels en markten en diverse restaurants en bistro’s in de stad. Iedere aflevering staat in het teken van een bepaald thema, zoals petite cuisine, fooddesign en koken met wijn.

‘Estée in Parijs’ wordt vanaf 14 augustus elke maandag om 19.00 uur uitgezonden op 24Kitchen. Voor meer informatie over het programma kun je een bezoek brengen aan de website van 24Kitchen. De trailer voor de nieuwe serie kun je hieronder bekijken.

Bron foto: FOX Network Group

1 gedachte over “Kijktip: Estée in Parijs”

  1. Zojuist een aflevering gezien van Estee in Parijs. Dat Nederland eens opgevoed moet worden om orgaanvlees te gebruiken… Vaak wordt er denigrerend over de Nederlandse keuken en/of producten gepraat. Ja er wordt hier wel orgaanvlees gegeten, vaak bereidingen van allerlei variaties van hoofdkaas, balkenbrij, bloedworst, tongenworst, lever en noem maar op. We koken er zelf niet veel mee maar eten wel deze producten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *