Grootste Vega-Picknick van Nederland 2017

De Grootste Vega-Picknick van Nederland

Wat is er nu fijner dan een gezellige picknick in het park op een mooie dag met fijn gezelschap? Nou, bijvoorbeeld een vegetarische picknick in het park op een mooie dag met een heleboel gezellige en gelijkgestemde mensen! Op zondag 23 juli is het weer zover: dan vindt de Grootste Vega-Picknick van Nederland weer plaats in Den Haag en kun je genieten van allerlei heerlijke vegetarische hapjes en een ontspannen zondag op een prachtige locatie.

De Grootste Vega-Picknick wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Vegetariërsbond. Deze organisatie zet zich in voor de promotie van vegetarisch eten in ons land en dit doen ze mede door allerlei leuke acties te organiseren. Zo organiseren zij de Langste Vegetarische Tafel, de Vegetarische Restaurantweek en dus de Grootste Vega-Picknick van Nederland. Vorig jaar organiseerde de Nederlandse Vegetariërsbond 4 gezellige kleinere picknicks, maar dit jaar pakken ze het groots aan en organiseren ze één picknick voor alle geïnteresseerden in het Zuiderpark in Den Haag. Als jij ervoor zorgt dat je op die zondag in het park bent, zorgt de organisatie voor de rest. Je ontvang een gevuld picknickkleedje met allerlei lekkers en neemt plaats in het park. Geniet van een heerlijk vegetarische lunch terwijl je kletst met de andere aanwezigen en geniet van een mooie middag met fijne muziek op de achtergrond.

Wil jij ook deelnemen aan de Grootste Vega-Picknick van Nederland? Kom dan op zondag 23 juli van 12.00 uur tot 15.00 uur naar het Zuiderpark in Den Haag. Voor slechts € 2,50 per persoon ontvang je een goed gevuld picknickkleedje. Er is ruimte voor maar liefst 200 aanwezigen. Je kunt je aanmelden via het Facebookevenement van de Grootste Vega-Picknick van Nederland.



There are no comments

Add yours