biologische markt Heiloo

Biologische markt Heiloo

Ik laat jullie op Awkward Duckling regelmatig kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Je kunt op steeds meer plekken in Nederland terecht voor biologische en lokale producten en dat laat ik jullie met deze rubriek graag zien. Vandaag is het de beurt aan de biologische markt Heiloo die elke donderdagmiddag plaatsvindt bij winkelcentrum ‘t Loo.

biologische markt Heiloo

Heiloo is een gemeente in Noord-Holland, vlak onder Alkmaar gelegen. De gemeente heeft twee wekelijkse markten die allebei plaatsvinden bij winkelcentrum ‘t Loo en één van deze markten is een biologische boerenmarkt. Op de biologische markt in Heiloo kun je een bezoek brengen aan de kraam van Kees en Nel van Assem voor biologische groente en fruit, Bakkerij Raat voor vers brood, Achie’s Biokazen voor diverse soorten biologische kaas en Miss Bean voor verse maaltijden. Vooral Miss Bean is een leuke en verrassende toevoeging aan de markt. Zij maakt gezonde maaltijden en snacks, die veelal suikervrij en glutenvrij zijn, die ze vervolgens verkoopt op de wekelijkse markt. Elke week serveert zij een ander menu en dit menu is te vinden op de website van Miss Bean. Je kunt vooraf een reservering bij haar plaatsen, maar je kunt ook op de dag zelf langskomen en zien of je iets lekkers ziet. Bij de kraam kun je bijvoorbeeld terecht voor glutenvrij brood, zelfgemaakte bounty’s, carrot cake, curry madras, zoete aardappel pinda soep of tapenade.

biologische markt Heiloo

Je kunt de biologische markt in Heiloo elke donderdagmiddag van 12.00 uur tot 18.00 uur bezoeken op het plein bij winkelcentrum ‘t Loo in Heiloo. Voor meer informatie kun je altijd een kijkje nemen op de Facebookpagina van de biologische markt Heiloo. Via deze Facebookpagina word je ook op de hoogte gehouden van het assortiment van de verschillende aanbieders die wekelijks aanwezig zijn op de markt.

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/biomarktheiloo/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *