BinnensteBuiten Festival

BinnensteBuiten Festival

Alhoewel ik niet heel veel televisie kijk en wij geen televisiezenders meer ontvangen maak ik voor bepaalde programma’s graag een uitzondering en maak ik gretig gebruik van Uitzending Gemist. Zo kijk ik altijd naar Wie is de Mol?, Koken met Van Boven, De Keuringsdienst van Waarde en BinnensteBuiten. Dit laatste programma is, naar mijn weten, iets minder bekend bij het grote publiek en dat vind ik ontzettend zonde want voor liefhebbers van het buitenleven, lekker eten en duurzaam wonen is BinnensteBuiten écht een aanrader! Ik ben dan ook verheugd om mee te kunnen delen dat BinnensteBuiten het dit najaar groots gaat aanpakken met een heus BinnensteBuiten Festival!

BinnensteBuiten Festival

Tijdens het BinnensteBuiten Festival kun je genieten van alles dat het programma zo eigen maakt, maar dan in het echt. Natuurlijk kun je volop inspiratie opdoen om duurzaam te leven, maar je kunt hier ook heel veel leren op het gebied van koken, interieur, tuinieren en de lokale flora en fauna. De makers van het programma en de experts zijn aanwezig om bezoekers te inspireren met hun demonstraties, workshops en lezingen. Zo geven chefkoks Sharon, Leon en Alain kookdemonstraties, kun je aanschuiven bij wijnproeverijen van sommeliers Milton en Lendl, kun je meegaan op een boswandeling met boswachter Marieke en vogelaar Camilla, kun je tuinadvies inwinnen bij tuinexpert Martin en je laten inspireren op interieurgebied door de aanwezige interieur-stylist. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zo kunnen zij een kinderkookworkshop bijwonen, zweven in de zweefmolen of een radioworkshop volgen. Daarnaast treden er tijdens het festival diverse artiesten op en kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes bij de aanwezige foodtrucks. Tijdens het festival wordt er live radio gemaakt door Paul Rabbering, Bert Haandrikman en Jeroen Kijk in de Vegte en er worden opnames gemaakt voor een speciale televisie uitzending.

BinnensteBuiten Festival

Het BinnensteBuiten Festival vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 september bij Buiten in de Kuil aan de Zevenlindenweg 9, middenin het bos van Lage Vuursche.  Het festival is op zaterdag te bezoeken van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 11.oo uur tot 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 10,- per dag of € 15,- voor het hele weekend en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Voor het bestellen van tickets of meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van het BinnensteBuiten Festival.

Bron foto’s: Stijn Ghijsen @ KRO-NCRVThere are no comments

Add yours