Beter & Leuk

Beter & Leuk in Amsterdam

Vorige week was ik een dagje in Amsterdam te vinden. Dit keer had ik eens geen volgeboekte planning, maar kon ik heerlijk samen met mijn zusje bijkletsen bij diverse fijne eetzaakjes. Onze eerste stop was Beter & Leuk: een eetcafé met een fijne vegetarische kaart en een heerlijk gemoedelijke sfeer waar je gerust een hele dag kunt vertoeven om te werken, kletsen of relaxen.

Beter & Leuk

Beter & Leuk is een leuke hotspot nabij de Wibautstraat waar je terecht kunt voor een hapje en drankje in het gezellige eetcafé, maar waar je ook terecht kunt voor het afhalen van maaltijden en allerlei leuke producten kunt shoppen van veelal lokaal talent. Op het menu staan maaltijden die met liefde en zorg zelf worden bereid door Ilse en Maja, de oprichtsters van Beter & Leuk.

Beter & Leuk

Het menu van Beter & Leuk is volledig vegetarisch, soms ook veganistisch en glutenvrij, en huisgemaakt. Op de kaart staan heerlijke gebakjes, zoals bananenbrood met bosvruchten en walnoten, maar je kunt hier ook terecht voor een uitgebreid ontbijt of een smakelijke lunch. Kies bijvoorbeeld voor een hippe breakfastbowl, verse boterhammen met gebakken tempeh en wasabimayonaise, the Dutch Weed Burger of de soep van de dag. Wij genoten van heerlijke pancakes van boekweit en banaan met vers fruit en maple syrup en natuurlijk een heerlijke kop koffie.

Beter & Leuk

De sfeer bij Beter & Leuk is heerlijk gemoedelijk en het interieur draagt hier ook zeker aan bij. De inrichting bestaat voornamelijk uit vintage meubels en aan de wanden hangen kunstwerken van lokaal talent. Veel van het interieur is ook te koop en als je als kunstenaar aan de muren wilt hangen bij Beter & Leuk kun je eenvoudig contact opnemen. Verder verkopen ze in de zaak ook leuke accessoires, fijne foodproducten en kledingstukken van onder andere The Darling en Topshit. Bij Beter & Leuk worden ook regelmatig leuke workshops en andere activiteiten georganiseerd. Zo vindt er bijvoorbeeld een handleessessie plaats die je kunt bijwonen, maar kun je ook een workshop hardlopen en voeding volgen. In de agenda op de website vind je een overzicht van alle aankomende activiteiten en workshops.

Beter & Leuk

Je vindt Beter & Leuk in Amsterdam aan de Eerste Oosterparkstraat 91. Beter & Leuk is te bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Je kunt bij Beter & Leuk ook terecht voor het afhalen van maaltijden in de Eerste Oosterparkstraat 73. De maaltijden zijn ook thuis te bezorgen via Foodora, Deliveroo of Ubereats. Je kunt de dames van Beter & Leuk ook inhuren voor catering en events. Voor meer informatie over deze leuke hotspot kun je een bezoek brengen aan de website van Beter & Leuk. Hier vind je ook de agenda en kun je een blik werpen op het fijne menu.There are no comments

Add yours