Beautyworkshops Emma+John

Volg een zero waste beautyworkshop

Heb je altijd al jouw eigen duurzame en natuurlijke verzorgingsproducten willen maken, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan heb ik een ontzettend leuke tip voor je! Jessie en Nicky van het leuke zero waste blog Emma + John zijn namelijk begonnen met het organiseren van zero waste beautyworkshops. Tijdens een zero waste beautyworkshop leer je diverse verzorgingsproducten die je eigenlijk elke dag gebruikt eenvoudig zelf te maken. Zo ben je niet alleen heel erg goed bezig voor het milieu en je eigen gezondheid, maar ben je ook nog eens veel voordeliger uit op het gebied van persoonlijke verzorging!

Beautyworkshops Emma+John

In de verzorgingsproducten die we allemaal dagelijks gebruiken kunnen diverse nare stoffen zitten die niet alleen schadelijk kunnen zijn voor onze eigen gezondheid, maar die ook nog eens het milieu onnodig belasten. Voor onze eigen gezondheid en uit duurzaamheidsoogpunt is het dus heel logisch om te kiezen voor verzorgingsproducten die zo natuurlijk mogelijk zijn en die geen weekmakers, microplastics, gekke parfums en parabenen bevatten. Er zijn steeds meer van deze natuurlijke verzorgingsproducten op de markt, maar het is natuurlijk nog makkelijker en voordeliger om gewoon je eigen producten te maken. Jessie en Nicky laten tijdens de zero waste beautyworkshop zien hoe je dit voortaan in jouw eigen keuken kunt doen met slechts enkele ingrediënten. Onder het genot van een kopje thee en een smakelijk taartje leer je hoe je jouw eigen zero waste verzorgingsproducten maakt. Nicky en Jessie hebben ondertussen al heel veel ervaring opgedaan met deze DIY beautyproducten en kunnen je precies vertellen welke recepten het meest effectief zijn als zelfgemaakte deodorant of bijvoorbeeld als haarverzorgingsproduct.

Beautyworkshops Emma+John

De dames van het blog Emma + John (en ook van Opgemärkt en A New Zero) hebben sinds kort een eigen kantoorpand in het centrum van Amersfoort en dat biedt natuurlijk talloze mooie mogelijkheden, waaronder dus het organiseren van hun eigen beautyworkshops. De eerste workshop DIY deodorant vindt plaats op 24 juni van 10.00 uur tot 12.30 uur en op diezelfde dag van 14.30 uur tot 16.00 uur kun je deelnemen aan de workshop DIY haarproducten. Deelname aan een beautyworkshop kost € 29,- per persoon en dit is inclusief drankjes, hapjes en gezelligheid. De volgende workshop worden georganiseerd op 2 juli en is een workshop DIY dagelijkse verzorging. Op 9 juli vindt vervolgens nog een workshop DIY wellness plaats in combinatie met een biologische en vegan high tea. Voor meer informatie over de diverse workshops op de planning kun je een bezoek brengen aan Emma + John. Daar kun je ook jouw plek reserveren voor een workshop naar keuze. De workshops vinden allemaal plaats op het zero waste kantoor van Emma + John aan de Stadsring 181 in Amersfoort.

Bron foto’s: Emma + JohnThere are no comments

Add yours