yoga

Yoga Fest

Ben jij gek op yoga en probeer je zo bewust mogelijk te leven? Dan is het festival Yoga Fest in Amsterdam voor jou een absolute must visit in juni. Yoga Fest is een festival waar alles draait om body, mind en soul. Tijdens dit tweedaagse festival kun je natuurlijk volop yogalessen volgen, maar daarnaast ook nog veel meer leuke activiteiten ondernemen of workshops volgen.

Yoga Fest vindt dit jaar al voor de derde keer plaats en biedt twee dagen lang een vol programma waar alles draait om yoga, meditatie, muziek, wijsheid, wellness en voeding. De Westergasfabriek biedt voor deze gelegenheid een unieke locatie waar je op diverse plekken kunt kennismaken met verschillende soorten yoga gedurende de hele dag, zoals aerial yoga of ashtanga yoga, maar ook kunt genieten van een heerlijke massage of kunt deelnemen aan een meditatiesessie. Er worden diverse interessante lezingen en workshops georganiseerd over Ayurveda, meditatie en andere verrijkende onderwerpen en natuurlijk kun je ook volop genieten van fijne muziek en heerlijke hapjes en drankjes. In een gemoedelijke sfeer kun je tijdens dit weekend jezelf verrijken op allerlei gebieden.

Yoga Fest vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 juni in de Westergasfabriek in Amsterdam. De tickets zijn verkrijgbaar via de website van Yoga Fest en hier vind je ook volop informatie over het evenement. Het evenement is een initiatief van de Yoga Fest Studio, gevestigd aan de Haarlemmerweg in Amsterdam. Hier kun je het hele jaar door terecht voor yogalessen en verschillende workshops.There are no comments

Add yours