Lekker naar de Boer

Lekker naar de Boer

Ik heb op Awkward Duckling al meerdere keren geschreven over Lekker naar de Boer: een mooi platform waar je het hele jaar door terecht kunt om boeren en tuinders bij jou in de buurt te vinden en waar leuke activiteiten bij deze lokale ondernemers op de agenda staan. Maar Lekker naar de Boer is toch voornamelijk bekend vanwege de open dagen die toevallig dit weekend plaatsvinden. Op 17 en 18 juni kun je zelf een kijkje komen nemen achter de schermen bij diverse (biologische) boeren en tuinders bij jou in de buurt en worden er talloze leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Lekker naar de Boer is een platform dat erop is gericht om mensen kennis te laten maken met de wereld achter biologisch. Ongeveer 140 bedrijven door heel Nederland openen hun deuren voor het publiek en organiseren activiteiten om zo het grote publiek kennis te laten maken met hun bedrijf en hun producten. Er vinden rondleidingen plaats, maar ook diverse boerenmarkten, proeverijen, workshops en leuke activiteiten voor kinderen. Op de website vind je ook talloze leuke fietstochten die je leiden langs verschillende boeren en tuinders in ons land waar je niet alleen kennismaakt met hun bedrijf, maar waar je ook voor allerlei lekkers kunt winkelen.

Mocht je dus nog een vrij moment hebben dit weekend dan is een bezoekje aan één van de boerenbedrijven bij jou in de buurt zeker een leuk idee. Voor open boerderijen en activiteiten bij jou in de buurt kun je een kijkje nemen op de website van Lekker naar de Boer. Mocht je dit weekend helaas geen tijd meer hebben? Niet gevreesd want er zijn het hele jaar door leuke activiteiten te beleven bij boeren en tuinders door het hele land.There are 2 comments

Add yours

Post a new comment