Huis & Meer

Huis & Meer in Enschede

Tijdens mijn recente bezoek aan Enschede heb ik natuurlijk niet alleen zitten eten, al lijkt het misschien wel zo door de hotspots die ik tot nu toe heb gedeeld. Nee, ik heb ook een aantal ontzettend leuke winkels bezocht. Eén van die leuke hotspots is Huis & Meer: een grote winkel in het centrum van de stad waar je een schat aan meubels, woonaccessoires, cadeau items en nog heel veel meer kunt vinden.

Huis & Meer

Huis & Meer opende voor het eerst de deuren in Enschede in de Haverstraatpassage in 2012. In 2014 verhuisde de winkel naar de huidige, ruimere locatie aan het Van Loenshof. In dit pand heeft de eigenaresse van de winkel Monique veel meer ruimte om alle producten van grote, maar ook relatief onbekende, merken te tonen aan de bezoekers. Juist deze mix tussen bekende en populaire producten en mooie en unieke producten van kleine producten en merken maakt Huis & Meer echt een bezoek waard.

Huis & Meer

In de grote winkel middenin het centrum shop je voor een zeer divers aanbod aan producten. Je vindt hier bijvoorbeeld prachtige meubels en heel veel woonaccessoires in allerlei verschillende stijlen, maar je kunt hier ook heel goed terecht voor leuke kleine hebbedingetjes en cadeau items. Ze verkopen allerlei leuke kaartjes, stationery, sieraden, boeken, verzorgingsproducten en speelgoed. In het assortiment vind je producten van leuke merken zoals Zusss, JOTS, Cotton Ball Lights, Mica, Casa Vivante en House of Seasons.

Huis & Meer

Van prachtige bakkerskasten tot comfortabele banken en van steigerhouten tafels tot stoere bijzettafels: voor elk interieur vind je hier wel een mooi item en met het enorme aanbod aan woonaccessoires maak je het helemaal eigen. Het assortiment is helemaal naar de laatste trends dus tijdens mijn bezoek was er heel veel aanbod en aandacht voor de boho vibe, gebruik van natuurlijke materialen in meubels en accessoires en groen en groenaccessoires. Helaas wel gedecoreerd met nepplanten, maar ik kan me voorstellen dat het onderhoud van echte planten teveel zou worden in zo’n grote winkel.

Huis & Meer

Je kunt Huis & Meer bezoeken aan Van Loenshof 5 in Enschede. Helaas hebben ze geen webshop meer op de website van Huis & Meer, maar via de Facebookpagina houden ze klanten goed op de hoogte van het actuele assortiment. Zie je iets leuks? Dan zul je toch echt een bezoek moeten brengen aan de leuke winkel in Enschede. En als je dan toch in Enschede bent, breng dan ook zeker een bezoek aan:There are no comments

Add yours