Conceptstore The Upperside

Conceptstore The Upperside in Enschede

Als ik een dagje ga winkelen in een nieuwe stad breng ik graag een bezoek aan hippe conceptstores. Niet omdat ik nu zo’n hip type ben, maar omdat het assortiment vaak net even anders is dan bij de grotere winkels en omdat je hier ook vaak mooie producten van lokaal talent kunt vinden. Jaren geleden, toen conceptstores in opkomst waren, vond je deze eigenlijk alleen in de Randstad, maar tegenwoordig heeft eigenlijk elke stad wel één of meerdere leuke conceptstores. Zo ook Enschede. Als je in Enschede bent mag je Conceptstore The Upperside écht niet missen.

Conceptstore The Upperside

The Upperside is een conceptstore zoals je deze, gelukkig, steeds vaker ziet in ons land. De winkel biedt lokaal talent en kleine merken de unieke gelegenheid om het winkelend publiek kennis te laten maken met hun mooie producten. Tegen de prijs van de huur voor een tafel of plank en betaling van een commissie op de verkochte producten zorgt de winkel voor een mooi plekje voor de producten en jouw naambordje en visitekaartjes, de marketing en de verkoop van de producten.

Conceptstore The Upperside

Door dit fijne concept is het aanbod van de winkel erg wisselend en heel divers. Het voelt aan alsof je in een conceptstore diverse kleine conceptstores bezoekt. Elke tafeltje en kastje biedt weer andere producten aan en je vindt hier een eclectische mix van eigen design en fijne producten van wat bekendere merken. In de winkel zag ik heel veel leuke posters en kaartjes, niet zo gek natuurlijk want mensen zijn gek op kaartjes, maar ook tassen, thee, interieuraccessoires, knuffels, sieraden, babyproducten, kleding, servies, parfum en nog heel veel meer.

Conceptstore The Upperside

Er zijn ontzettend veel leuke merken en producenten die hun producten aanbieden via The Upperside en het aanbod wisselt hiermee natuurlijk regelmatig. Je kunt hier bijvoorbeeld de producten vinden van Puntslab, Eigenhands, Perfume Lab, Puike Potten,  100% Vilt en Woodyubi, maar ik zag ook dat er artikelen van grotere merken als Barú, Studio Inktvis, Mette & Pernille en Gewoon Jip. Juist die mix van merken en categorieën maakt het hier enorm leuk om te winkelen.

Conceptstore The Upperside

Je kunt Conceptstore The Upperside vinden in de Haverstraatpassage 54 in Enschede. Voor meer informatie over de winkel of een overzicht van alle leuke merken en producten die je hier kunt vinden kun je een bezoek brengen aan de website van The Upperside. Heb jij misschien interesse in het verkopen van jouw producten via deze winkel? Neem dan ook zeker een kijkje op de website voor een overzicht van de voorwaarden en prijzen voor een plekje in de winkel.

Ook leuk in Enschede:There are 2 comments

Add yours

Post a new comment