Ecoville

Boerenmarkt Dordrecht

Ik laat jullie op Awkward Duckling regelmatig kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Je kunt op steeds meer plekken in Nederland terecht voor biologische en lokale producten en dat laat ik jullie met deze rubriek graag zien. Vandaag is het de beurt aan de Boerenmarkt Dordrecht: een wekelijkse kleinschalige markt waar je bij echte experts op hun gebied terecht kunt voor jouw wekelijkse verse boodschappen.

Ecoville

De boerenmarkt vindt tegelijkertijd met de reguliere warenmarkt op vrijdag plaats op het Statenplein in het centrum van Dordrecht. De boerenmarkt is met vier aanbieders slechts een klein onderdeel van de markt, maar biedt net een mooie aanvulling op het reguliere assortiment op de markt. De warenmarkt in Dordrecht is dit jaar wederom verkozen tot de beste markt van Nederland, dus de markt is in zijn geheel zeker een bezoek waard. Voor biologische groente en fruit kun je op de markt terecht bij de kraam van Ecoville, biologisch brood en banket is te verkrijgen bij BijJan van Jan Scheepens, bij Bio-Smaak ben je aan het juiste adres voor zuivel en kaas en voor vlees en vleeswaren kun je een bezoek brengen aan de kraam van slager Chris Dammers.

Slagerij Chris Dammers

De Boerenmarkt Dordrecht vindt elke vrijdag plaats van 09.00 uur tot 16.00 uur op het Statenplein in Dordrecht. Dit is tegelijkertijd met de reguliere warenmarkt in Dordrecht, maar de aanbieders van de boerenmarkt staan wel bij elkaar op de markt. Voor meer informatie over de aanwezige aanbieders kun je een bezoek brengen aan de website van de Boerenmarkt Dordrecht.

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/EcovilleBV/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/EcovilleBV/
Bron foto 3: https://www.facebook.com/Uwbiologischeslager/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *