biologische markt Arnhem

Biologische markt Arnhem

Ik laat jullie op Awkward Duckling regelmatig kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Je kunt op steeds meer plekken in Nederland terecht voor biologische en lokale producten en dat laat ik jullie met deze rubriek graag zien. Vandaag is het de beurt aan de biologische markt Arnhem: een wekelijkse warenmarkt in het centrum van de stad waar je al jouw verse biologische boodschappen kunt halen en kennis kunt maken met alle lokale specialiteiten van producenten uit de buurt.

biologische markt Arnhem

De biologische markt op het Kerkplein in het centrum van Arnhem vindt op dezelfde locatie en gelijktijdig plaats met de reguliere warenmarkt op zaterdag. Een viertal kramen op de warenmarkt is onderdeel van de biologische markt en hier kun je terecht om al jouw biologische weekboodschappen te halen. De markt in Arnhem is erg gezellig, dus loop ook vooral even langs alle andere kramen op het plein. Je kunt op de biologische markt onder andere terecht bij de kraam van De Nieuwe Weelde of de kraam van de Hooge Kamp voor biologische groente en fruit en bij de kraam van Mijn Natuurwinkel voor noten, zuidvruchten en natuurvoedingsproducten en een ruime selectie aan broden.

biologische markt Arnhem

De biologische markt Arnhem vindt elke zaterdag van 08.00 uur tot 17.00 uur plaats op het Kerkplein in het centrum van Arnhem. De markt vindt tegelijk plaats met de reguliere warenmarkt, maar de biologische kramen staan wel bij elkaar.

Ook leuk in Arnhem:

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto’s 1 en 2: https://www.facebook.com/Mijnnatuurwinkel.nl/
Bron foto 3: https://www.facebook.com/De-Nieuwe-Weelde-1036566199768736/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *