Vegan Junk Food Bar

De Vegan Junk Food Bar

Dat plantaardig eten steeds hipper wordt zal niet als een verrassing komen. Social media staat vol met prachtige foto’s van heerlijke plantaardige maaltijden, vegan foodblogs zijn er in overvloed en ook de vegetarische en veganistische hotspots nemen steeds meer toe in aantal. Amsterdam is vorige week ook een nieuwe vegan hotspot rijker: de Vegan Junk Food Bar. Hier geniet je als vegetariër of veganist met een gerust hart van al jouw favoriete snacks want alles is plantaardig!

Vegan Junk Food Bar

De Vegan Junk Food Bar opende op Koningsdag, 27 april, de deuren voor het grote publiek. Dat de locatie direct een succes was blijkt wel uit het feit dat ze tegen de avond al geheel uitverkocht waren en dus de deuren hadden gesloten. Helaas was ik net een dag te vroeg op bezoek in Amsterdam en was de Vegan Junk Food Bar op die dag nog niet geopend. Ik kan dus niet persoonlijk oordelen over het menu, maar sinds de eerste proeverij bij de nieuwe hotspot staat Instagram al vol met hongerigmakende foto’s van porties frites met heerlijke toppings, vegan bitterballen, zoete aardappel frites, vegan shoarma, uienringen en vegan burgers. Alles ziet er echt overheerlijk uit en ik kan niet wachten tot ik zelf een bezoek kan brengen aan deze nieuwe hotspot in Amsterdam Oud-West.

Vegan Junk Food Bar

Je vindt de Vegan Junk Food Bar in Amsterdam aan het Staringplein 22. Voor meer informatie over deze nieuwe vegan hotspot kun je een kijkje nemen op de website van de Vegan Junk Food Bar. Hier vind je informatie over de locatie van het restaurant, het concept en kun je het menu bekijken. Hebben jullie ook al zo’n trek gekregen?

Update: De Vegan Junk Food Bar is zo’n succes dat het restaurant een tweede vestiging zal openen in De Pijp in Amsterdam.

Bron foto’s: Annemarie Dekker @ https://www.facebook.com/veganjunkfood/There are no comments

Add yours

CommentLuv badge