Zomerfestival Rotterdamse Munt

Rotterdamse Munt Zomerfestival

De zomer is weer in aantocht en de leuke evenementen en festivals door het hele land beginnen weer. Op zaterdag 3 juni kun je in Rotterdam het gezellige Zomerfestival van Rotterdamse Munt bezoeken. Voor iedereen valt er tijdens het feest wat te beleven: van speurtochten tot proeverijen en van lezingen tot muziek. Jong en oud komt tijdens het Zomerfestival samen om te genieten van alles dat de stadskruidentuin te bieden heeft.

Rotterdamse Munt is een Stadskruidentuin tussen de Afrikaanderwijk en de Kop van Zuid in Rotterdam. De kruidentuin is een bewonersinitiatief en heeft als doel om een fijne ontmoetingsplek te zijn voor mensen van alle leeftijden en van alle achtergronden waar iedereen kan meedoen en meewerken, waar talenten worden gestimuleerd en waar men werkt aan creativiteit, samenwerken, verantwoordelijkheid en doorzettingsvermogen.

Het kleinschalige inspiratiefeest van Rotterdamse Munt biedt voor ieder wat wils. De kleintjes kunnen tijdens het feest deelnemen aan een speurtocht en ontdekken wat er zoal groeit en bloeit in de tuin terwijl de volwassenen heerlijk kunnen lunchen in de tuin, leren hoe ze zelf kruidenpesto kunnen maken, een workshop volgen om een eigen kruidentuin te beginnen en meer horen over de nieuwe locatie van Rotterdamse Munt.

Het Zomerfestival vindt plaats op zaterdag 3 juni van 12.00 uur tot 18.00 uur in de stadskruidentuin Rotterdamse Munt aan de Laan op Zuid in Rotterdam. De toegang is geheel gratis, maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk van harte welkom bij dit mooie bewonersinitiatief. Voor meer informatie over het festival of over deze stadskruidentuin kun je een bezoek brengen aan de website van Rotterdamse Munt.There are no comments

Add yours