Mr. & Mrs. Watson

Mr. and Mrs. Watson

Alhoewel vegetarisme en veganisme in rap tempo aan populariteit wint in ons land, laat het vega(n) aanbod in restaurants nog wel eens te wensen over. Vaak ben je als vegetariër al blij als je een tosti of salade op het menu ziet staan en de vegetarische optie op de kaart bevat meestal een heleboel kaas. Als veganist heb je het daarom helemaal niet makkelijk als je uit eten gaat. Gelukkig zijn er steeds meer restaurants waar veel rekening wordt gehouden met vegetariërs en veganisten, maar nog fijner is het natuurlijk als je kunt aanschuiven in een restaurant waar alle opties op het menu voor jou beschikbaar zijn. Daar komt Mr. and Mrs. Watson om de hoek kijken! Bij dit nieuwe restaurant dat aankomende zomer de deuren zal openen in het centrum van Amsterdam kun je terecht voor een uitgebreid en divers aanbod aan plantaardige maaltijden.

Mr. & Mrs. Watson

Het veganistisch aanbod in ons land neemt gelukkig de laatste jaren in rap tempo toe, vooral in de hoofdstad. Naast vegan hotspots als DopHert, Vegabond, Meatless District en de Vegan Junk Food Bar opent deze zomer nog een nieuwe vegan hotspot de deuren: Mr. and Mrs. Watson. Dit nieuwe initiatief is een idee van Aleid en Kirsi die graag een plek willen creëren waar liefde voor eten, respect voor de natuur en compassie voor dieren moeiteloos samengaan. Bij Mr. and Mrs. Watson zul je binnenkort terecht kunnen voor volledig plantaardige comfort food met een twist, zoals zij het zelf noemen. Denk hierbij aan heerlijke taartjes, vegan kaasjes, burgers, ovengerechten en nog veel meer lekkers. Je kunt hier aanschuiven voor een uitgebreide lunch, een snel taartje of een smakelijk diner.

Het nieuwe restaurant van Mr. and Mrs. Watson zal worden gevestigd aan de Linnaeuskade en zo het eerste veganistische restaurant in Amsterdam-Oost worden. Het pand is er al, het menu is al in ontwikkeling, maar om het pand te verbouwen en de puntjes op de i te zetten kunnen de meiden nog wel een financiële impuls gebruiken. Daarom zijn zij onlangs een crowdfunding gestart voor hun restaurant. Zo kan iedereen zijn of haar steentje bijdragen aan dit prachtige initiatief. Voor meer informatie over Mr. and Mrs. Watson kun je een kijkje nemen op de crowdfundingpagina van Mr. and Mrs Watson of het leuke animatiefilmpje hierboven bekijken.

Bron foto’s: BlydeThere are no comments

Add yours