Kiind Festival

Kiind Festival

Net als vorig jaar vindt dit jaar in september het Kiind Festival plaats, een fantastisch festival voor ouders (to be) en kinderen tot een jaar of 8. Op deze dag maak je live kennis met alles dat het tijdschrift Kiind te bieden heeft op het gebied van ontspannen ouderschap en gezond opgroeien. Geniet van de ontspannen sfeer, struin langs de kraampjes, luister samen naar fijne muziek en laat je volop inspireren op het gebied van natuurlijk en bewust ouderschap. Er is voor iedereen iets te beleven.

Kiind Festival

Zoals jullie wel weten ben ik groot fan van het tijdschrift Kiind en hun boektijdschrift Opvoeders en Huttenbouwers. Kiind is een online en offline platform dat eerlijk is over ouderschap en informeert over gezond en relaxter leven met kinderen onder het motto ‘huttenbouwen is ook opvoeden’. Alhoewel ik zelf vorig jaar niet in de gelegenheid was om een bezoek te brengen aan het festival twijfel ik er geen seconde aan dat dit een absolute must visit is voor alle ouders die fan zijn van het tijdschrift. Het Kiind Festival vindt dit jaar voor de 4e keer plaatst en biedt een interessant programma voor zowel ouders (to be) als kinderen van 0 tot ongeveer 8 jaar. Het thema dit jaar is Hippie en Kiind omschrijft het zelf als een soort van brave variant van Woodstock. Het festival heeft voor iedereen iets te bieden: muziek, lekker eten en drinken, ontspanning, spel en natuurlijk een heleboel informatie en inspiratie voor natuurlijk en bewust ouderschap.

Kiind Festival

Het Kiind Festival vindt plaats op zaterdag 16 september van 11.00 uur tot 18.00 uur in het oude klooster van kindcentrum Panta Rhei aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort. Voor meer informatie over het festival of een impressie van voorgaande edities kun je een kijkje nemen op de website van het Kiind Festival. Hier kun je ook direct jouw tickets voor het festival bestellen. Volwassenen betalen € 20,- voor een ticket (abonnees € 15,-) en kinderen van 2 tot 12 jaar maar € 6,-. Kinderen tot en met 1 jaar mogen gratis naar binnen.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/KiindMagazine/There are 2 comments

Add yours

Post a new comment