Keuringsdienst van Waarde

Kijktip: De Keuringsdienst van Waarde Quiz

Ja, je leest het goed: het ontzettend leuke programma de ‘Keuringsdienst van Waarde’ krijgt een heuse quiz! Op 10 mei starten de Foodweken bij de NPO en staat de programmering op woensdag en donderdag gedurende 6 weken geheel in het teken van eten met programma’s als ‘Keuringsdienst van Waarde: Terug naar de Basis‘, ‘Broodje Gezond‘, ‘The Food Detectives‘, talloze interessante documentaires en dus deze speciale ‘Keuringsdienst van Waarde Quiz’.

De ‘Keuringsdienst van Waarde’ is al jaren één van mijn favoriete programma’s op de Nederlandse televisie. In dit programma wordt wat fabrikanten de consumenten vertellen onder de loep genomen. In hoeverre zijn deze claims die ze maken op verpakkingen en in reclames waar? De Keuringsdienst, bestaande uit Teun van de Keuken, Sofie van den Enk, Daan Nieber, Ersin Kiris, Marijn Frank en Maarten Remmers, zoekt het tot op de bodem uit. Het programma heeft ondertussen al zijn 250e aflevering gemaakt en speciaal voor deze gelegenheid wordt er voor alle fans een ‘Keuringsdienst van Waarde Quiz’ uitgezonden vanaf 10 mei. De presentator van de quiz is Daan Nieber en hij zal 16 BN’ers testen op hun kennis van voeding en voedselproductie. In het programma verschijnen onder andere Sophie Hilbrand, Thomas Acda en Niels van der Laan.

De ‘Keuringsdienst van Waarde Quiz’ zal door KRO-NCRV vanaf 10 mei tot en met 7 juni elke woensdag om 20.30 uur worden uitgezonden. Voor meer informatie over het programma kun je ook een kijkje nemen op de website van de NPO.

Bron foto: Stijn Ghijsen @ KRO-NCRVThere are no comments

Add yours