Groene Week Nijmegen

Groene Week Nijmegen

Van 8 tot en met 12 mei staat Nijmegen in het tegen van duurzaamheid tijdens de Groene Week Nijmegen. AKKU Duurzaam, CHECK en Cultuur op de Campus organiseren dit festival in Nijmegen om aandacht te vragen voor een leefbare wereld en een schoon milieu. Met een interessant  programma vol activiteiten valt er deze week van alles te beleven op het gebied van duurzaamheid in Nijmegen!

Deze week staat Nijmegen in het teken van een leefbare wereld en een schoon milieu. In en rond de tuin van de Studentenkerk in Nijmegen vinden allerlei activiteiten plaats rondom het thema duurzaamheid. Je kunt hier diverse cursussen volgen, optredens zien, lezingen bijwonen en gelijkgestemden ontmoeten. Op het programma staat bijvoorbeeld een lunchlezing over afvalverwerking en energieopwekking, een duurzaam vegetarisch diner, een workshop Sustainable Brain en een Groene Week Bazar. Vooral voor studenten is het festival echt een aanrader omdat het wederom maar weer eens laat zien dat duurzaamheid voor iedereen is en ook prima samen gaat met een beperkt budget.

De Groene Week Nijmegen vindt plaats van 8 tot en met 12 mei in de tuin van de Studentenkerk Nijmegen. De hele week staat volgepland met leuke activiteiten en bijeenkomsten en het festival is dagelijks te bezoeken van 15.00 uur tot 22.30 uur. Neem vooral ook een kijkje op de Facebookpagina van de Groene Week Nijmegen voor meer informatie en een actueel overzicht van alle activiteiten op de agenda.There are no comments

Add yours