Fete de la nature

Fête de la Nature

Ik geniet altijd heel erg van deze tijd van het jaar. Alles begint weer te groeien en bloeien en er valt zoveel te zien en te beleven tijdens een simpele wandeling buiten. Het Fête de la Nature wil juist deze eenvoudige schoonheid van de natuur benadrukken en zoveel mogelijk mensen hiermee kennis laten maken. Fête de la Nature en een grassroots festival in Nederland en bestaat uit evenementen die door iedereen georganiseerd kunnen worden en waar iedereen aan kan deelnemen. Aankomend weekend vindt Fête de la Nature weer plaats en kun je in het hele land deelnemen aan diverse activiteiten om zo op een leuke en laagdrempelige manier in contact te komen met de natuur in al haar diversiteit.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik tot voor kort nog nooit had gehoord van Fête de la Nature, maar ik verheug me nu al tijden op dit weekend want er valt zoveel te beleven! Maak een nestkastje voor kleine beestjes, leer koken met kruiden, neem deel aan een stiltewandeling, ga op natuurexcursie, maak een kruidenwandeling, sluit je aan bij een loopmeditatie, ga schilderen aan zee, bezoek een vlindertuin of maak je eigen zaadbommen. Er valt ontzettend veel te beleven door het hele land! Dit jaar is de stad Nijmegen de Fête de la Nature hoofdstad en vinden er extra veel feestelijke activiteiten plaats in en rond de stad.

Dit jaar vindt Fête de la Nature plaats op zaterdag 20 en zondag 21 mei. Via de website van Fête de la Nature vind je meer informatie over het festival en kun je een overzicht van alle activiteiten in ons land raadplegen. De website heeft ook een heel handig programmaboekje waar je gebruik van kunt maken. Je kunt de activiteiten die jij graag wilt bezoeken hierin bewaren zodat je geen enkele activiteit hoeft te missen.There are no comments

Add yours

CommentLuv badge