Ecoville

Boerenmarkt Amstelveen

Elke vrijdag laat ik jullie op Awkward Duckling kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Vandaag is het de beurt aan de Boerenmarkt Amstelveen: een wekelijkse boerenmarkt in het stadshart van Amstelveen waar je diverse kramen met biologische waren en streekproducten vindt.

Amstelveen heeft wel een speciaal plekje in mijn hart. Tijdens mijn studententijd woonde ik op Uilenstede, een studentenwijk aan de rand van Amstelveen. Ik heb daar jaren met veel plezier gewoond en natuurlijk regelmatig een bezoek gebracht aan het centrum van Amstelveen. Ik weet niet of de Boerenmarkt Amstelveen toentertijd al in het centrum werd georganiseerd, maar ik was in elk geval in die tijd nog niet zo fan van markten. Jammer, want op de Boerenmarkt Amstelveen verzamelen zich wekelijks een heleboel fijne stands met mooie en verse producten.

Ecoville

Op de Boerenmarkt Amstelveen kun je elke week terecht voor een uitgebreid aanbod aan verse groente, fruit, vlees en vleeswaren, vis, brood en ook nog een heleboel ander lekkers. Je bezoekt hier onder andere de stand van Le Perron met heerlijk vers brood, Bio-Smaak met kaas en zuivel, natuurslagerij Rob Rijks, Ecoville met biologische groente en fruit, Versman met heerlijke smoothies en fruitsalades en visspecialist Nico Waasdorp. Zo haal je op één locatie al jouw verse wekelijkse boodschappen.

De Boerenmarkt Amstelveen vindt elke dinsdag plaats van 09.00 uur tot 16.00 uur bij het Rembrandthof in het winkelcentrum Amstelveen Stadshart. Voor meer informatie over deze leuke markt en de aanwezige aanbieders kun je een bezoek brengen aan de website van de Boerenmarkt Amstelveen.

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/EcovilleBV/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *