Biologische markt Zwolle

Ik laat jullie op Awkward Duckling regelmatig kennismaken met één van de vele leuke (biologische) boerenmarkten in Nederland. Je kunt op steeds meer plekken in Nederland terecht voor biologische en lokale producten en dat laat ik jullie met deze rubriek graag zien. Vandaag is het de beurt aan de biologische markt in Zwolle die elke week op vrijdag te bezoeken is en waar je terecht kunt voor al jouw wekelijkse boodschappen.

biologische markt zwolle

Elke vrijdag kun je in de ochtend op de Melkmarkt terecht voor een divers aanbod aan biologische producten op de biologische markt van Zwolle. Deze biologische markt vindt gelijktijdig plaats met de reguliere warenmarkt in Zwolle en is bij uitstek de gelegenheid voor een uitgebreid rondje over de markt. Je kunt hier terecht voor al jouw verse wekelijkse boodschappen, zoals groente en fruit, zuivel, kruiden en specerijen, vlees en vleeswaren en brood. Op de biologische markt Zwolle winkel je onder andere bij de kraam van Driekant voor vers brood, bij Spices and More voor verse en onverpakte kruiden, specerijen, thee en diverse andere droogwaren, bij de kraam van Kuupman’s Kaas voor biologische zuivel en kaas en bij Tuin Salland voor verse groente en fruit.

biologische markt zwolle

De biologische markt Zwolle vindt elke vrijdagochtend van 08.00 uur tot 13.00 uur plaats op de Melkmarkt, ter hoogte van restaurant De Vier Azen. Voor meer informatie kun je ook eens een kijkje nemen op de Facebookpagina van de biologische markt Zwolle.

Ook leuk in Zwolle:

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto 2 en 3: https://www.facebook.com/BiologischeMarktZwolle/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *