Dr Hauschka

Nieuwe cosmeticalijn voor Dr. Hauschka

De mensen die mij volgen op Instagram hebben het vast al meegekregen: het bekende cosmeticamerk Dr. Hauschka heeft onlangs hun make-uplijn volledig herzien. Dit jaar bestaat Dr. Hauschka namelijk alweer 50 jaar en dat wordt gevierd met een totale restyling van hun producten. Het assortiment is uitgebreid en in een modern jasje gestoken en toont dat de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka helemaal in deze tijd past.

Iedereen die de voorkeur geeft aan natuurlijke, duurzame, dierproefvrije en eerlijke cosmetica weet dat het soms best een opgave kan zijn om mooie producten te vinden die aan al deze voorwaarden voldoen. Gelukkig zijn er van die merken waar je altijd op kunt terugvallen, zoals Dr. Hauschka. Het merk bestaat al sinds 1967 en produceert natuurzuivere cosmetica gemaakt van biologische (waar mogelijk bio-dynamische) grondstoffen die eerlijk zijn verkregen uit eigen tuin of via sociale teeltprojecten. De producten zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG.  Daarbij is het assortiment ook nog eens dierproefvrij en dat maakt dat Dr. Hauschka zowel een oude vertrouwde naam als een voorloper en innovator is op het gebied van cosmetica.

Het assortiment aan make-up van Dr. Hauschka was voorheen al ruim te noemen met 58 artikelen, maar met de nieuwe restyling is ook het assortiment uitgebreid en de nieuwe collectie bestaat uit maar liefst 83 verschillende producten. In dit assortiment vind je producten als foundation, concealer, compact powder, bronzing powder, oogschaduw, eyeliner, mascara, lip liner, lipstick, lipgloss en diverse penselen voor perfecte aanbreng van de make-up. Voor de mooiste lippen heeft Dr. Hauschka zes kleurenfamilies ontwikkeld, de foundation is uitgebreid van 5 naar 7 verschillende kleuren en nieuw in het assortiment zijn de Light Reflecting Concealer, Colour Correcting Powder, Eye Definer, Brow & Lash Gel, Lip Line Definer en Lip Gloss Radiance. De producten zijn vanaf deze maand algemeen verkrijgbaar via de website van Dr. Hauschka en verkooppunten zoals Ekoplaza, DIO Drogisterij, Biolicious, De Bijenkorf, Gimsel en diverse andere drogisterijen en gezondheidswinkels in Nederland en België.

Dit artikel is geschreven naar aanleiding van een product dat naar mij is opgestuurd. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

2 gedachten over “Nieuwe cosmeticalijn voor Dr. Hauschka”

  1. Wat leuk dat dr.Hauschka steeds meer make-up toevoegt aan het assortiment! Ik zie het de laatste tijd vaker voorbij komen en moet het maar eens proberen.

    1. Mooi he? Het is zo leuk om te zien dat het aanbod aan biologische, eerlijke en dierproefvrije cosmetica steeds meer wordt uitgebreid in de winkels. Zo wordt een verantwoorde keuze maken een stuk eenvoudiger.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *