Lush flagshipstore Amsterdam

Amsterdamse flagshipstore voor Lush

Na de opening van de nieuwe, enorme vestiging van de flagshipstore van Lush in Den Haag in november vorig jaar is het nu de beurt aan Amsterdam. In maart zal de huidige locatie van Lush plaatsmaken voor een nieuw pand in de Kalverstraat waar de populaire cosmeticawinkel flink zal uitbreiden en liefhebbers hun hart kunnen ophalen aan maar liefst drie verdiepingen Lush goodies!

Lush flagshipstore Amsterdam

Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat er iemand is die nog niet bekend is met de winkels en producten van Lush, maar indien dit het geval is zal ik deze fantastische winkel kort beschrijven. Lush is een winkel waar je terecht kunt voor een uitgebreid assortiment aan persoonlijke verzorgingsproducten, make-up en parfums. De producten van Lush zijn kleurrijk en heerlijk geurend en daarbij ook nog eens 100% vegetarisch (soms vegan), dierproefvrij, handgemaakt en zo natuurlijk mogelijk. De producten komen in kleurrijke vormen en opvallende geuren en kleuren en hebben sprekende namen als Curly Wurly, Dragon’s Egg, Rock Star, Honey I Washed The Kids en Parsley Porridge. Lush is ook vooral bekend van hun kleurrijke bath bombs. Voor speciale gelegenheden, spraakmakende issues en feestdagen brengt Lush altijd een bijzondere collectie uit en zo is het aanbod altijd actueel en zelfs politiek en sociaal betrokken. Dit maakt Lush een grote favoriet van veel mensen.

Lush flagshipstore Amsterdam

Voorlopig heeft Amsterdam een vestiging van Lush in de Kalverstraat die niet al te groot is en eigenlijk niet genoeg ruimte biedt aan het ruime assortiment en de grote hoeveelheid bezoekers. Gelukkig komt daar binnenkort verandering in. De nieuwe vestiging die zal openen in de Kalverstraat zal maar liefst 3 verdiepingen hebben en een waar walhalla aan cosmetica en verzorgingsproducten zijn voor alle liefhebbers! Naast veel meer ruimte voor het uitgebreide assortiment zal de nieuwe vestiging nog veel meer bieden aan het winkelend publiek. Zo zul je hier ook terecht kunnen bij het hairlab of huidadvies kunnen vragen en er komt een aparte ruimte in de winkel voor de Lush parfums: de Perfume and Music Loungebar. Deze vestiging zal tevens de enige Nederlandse winkel zijn waar bath oils worden verkocht.

Lush flagshipstore Amsterdam

De nieuwe flagshipstore van Lush opent op vrijdag 17 maart om 10.00 uur de deuren aan de Kalverstraat 121-123 in Amsterdam. De huidige vestiging aan de Kalverstraat 98 sluit op 12 maart de deuren. Natuurlijk blijven de vestigingen aan de Leidsestraat en op het Centraal Station nog wel geopend. Voor meer informatie over de winkel, het assortiment en alle vestigingen in het land kun je een kijkje nemen op de website van Lush.

Bron foto’s: .melanie – Inside LUSH via photopinThere are no comments

Add yours

CommentLuv badge