Vitameals

Vitameals: de maaltijdenbox voor speciale eetwensen

Al sinds enkele jaren zijn maaltijdenboxen niet meer weg te denken uit onze keukens. Grote aanbieders als Hello Fresh, Allerhande Box, Willem & Drees en Marley Spoon blijven maar groeien terwijl er steeds meer kleine en gespecialiseerde aanbieders bijkomen. Eén nieuwe aanbieder van maaltijdenboxen is Vitameals, een initiatief van Vitadis. Vitameals biedt kwalitatieve maaltijdboxen voor mensen met speciale eet- of dieetwensen.

Vitameals

Alhoewel ik altijd sceptisch ben geweest over maaltijdboxen ontdekte ik vorig jaar hoe prettig het kan zijn om enkele dagen per week een maaltijdbox te ontvangen en niet te hoeven nadenken over het diner. Ik houd graag altijd vast aan de keuzevrijheid van een eigen menu en het kiezen van mijn eigen ingrediënten, maar de kwaliteit van de producten verbaasde me en de maaltijden die ik toentertijd heb gemaakt staan nu nog steeds bij ons op het menu omdat ze zo smakelijk waren. Iedereen wil natuurlijk wel eens profiteren van het gemak van een maaltijdenbox, maar helaas zijn de meeste maaltijdenboxen niet geschikt voor mensen met specifieke dieet- of eetwensen. Veel van de grote aanbieders bieden nog wel een vegetarische optie aan en enkele boxen bestaan uit biologische ingrediënten, maar daar houdt het dan ook wel op. Vitameals wil dit huidige aanbod aanvullen en maaltijdenboxen aanbieden voor mensen met andere dieetwensen. Via Vitameals kunnen mensen die glutenvrij, vegetarisch, koolhydraatarm, biologisch, paleo of e-nummervrij eten nu ook een maaltijdenbox bestellen die voldoet aan hun eetwensen.

Vitameals

Je kunt je abonneren op de maaltijdenbox, maar ook een enkele box bestellen, via de website van Vitameals en daar zelf aangeven voor hoeveel personen (2-6) en hoeveel dagen de box (1-5) maaltijden moet bevatten. Je kunt vervolgens zelf de box samenstellen naar jouw eetwensen. Daarbij kun je de gerechten dus selecteren op bovenstaande dieetwensen en zelfs nog filteren op andere eigenschappen. Zo kan iedereen zijn of haar ideale menu samenstellen. De boxen zijn te bestellen vanaf € 52,- als je kiest voor een losse maaltijdenbox en € 49,90 als je kiest voor een abonnement. Je ontvangt de maaltijdenbox dan op woensdag of vrijdag gratis thuisbezorgd.

Update: Het lijkt erop dat de Vitameals maaltijdenboxen niet meer geleverd worden. De website van Vitameals is niet langer meer bereikbaar.

Bron foto’s: Vitameals via Pers-WereldThere are 4 comments

Add yours

Post a new comment

CommentLuv badge