VeggieWorld

VeggieWorld 2017

Na het succes van vorig jaar vindt er ook dit jaar een editie van VeggieWorld plaats in ons land! Voor iedereen die nog niet bekend is met dit event: VeggieWorld is de grootste beurs voor vegetarisme en veganisme en bezoekers kunnen hier genieten van een heleboel plantaardige lekkernijen en kennismaken met leuke merken, bedrijven en diensten die helemaal aansluiten bij hun leefstijl.

VeggieWorld

VeggieWorld is een van oorsprong Duits event dat maar liefst 8 keer per jaar plaatsvindt in Duitsland. De allereerste editie werd in 2011 georganiseerd en in slechts enkele jaren is de beurs uitgegroeid tot de grootste beurs voor veganisme. In Duitsland heeft de beurs jaarlijks ruim 600 kramen en meer dan 70.000 bezoekers. De allereerste editie in Nederland vond vorig jaar in maart plaats, georganiseerd door Viva Las Vega’s, en was iets kleinschaliger aangepakt met 60 kramen en 20 presentaties. Toch was het event drukbezocht met ruim 5.000 bezoekers en een groot succes en dat gaf alle reden om het event dit jaar weer te organiseren.

VeggieWorld

Dit jaar kun je tijdens de beurs zo’n 75 kramen bezoeken. Je vindt in de Jaarbeurs stands van onder andere HappyHerbi, Lekker In Een Potje, Charly’s All Is Fair, Estafette Odin, Lovechock, Pink!, Seitan Chefs, Vegafit, Viva Las Vega’s en The Dutch Weed Burger. Natuurlijk zijn er ook weer volop demonstraties, lezingen en presentaties bij te wonen. Zo kun je een kookdemonstratie van Happy Earth of Lisa Steltenpool bijwonen, het geheim van de Dutch Weed Burger ontdekken, een lezing ‘Vega voor Beginners’ bijwonen, leren van SquatCilla hoe je het maximale uit je sportprestatie haalt met vegan voeding en vindt er een meet & greet plaats met het allereerste vegan beachvolleybalteam ter wereld.

Veggieworld

VeggieWorld vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 maart in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs is te bezoeken van 10.00 uur tot 18.00 uur en kaartjes zijn in de voorverkoop voor € 6,- te koop en aan de deur verkrijgbaar voor € 8,- per stuk. De toegang tot alle stands, lezingen en presentaties is bij de prijs inbegrepen. Voor meer informatie over het event of het bestellen van jouw tickets kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van VeggieWorld 2017.

Bron foto’s: http://veggieworld.de/nl/There are 6 comments

Add yours
    • awkwardduckling

      Het is sowieso natuurlijk een ontzettend leuk event omdat je op alle gebieden kennismaakt met zoveel leuke merken en initiatieven. Ik ben ook heel erg benieuwd en hoop echt dit jaar tijd en gelegenheid te hebben om heen te gaan.


Post a new comment