SUE Store

Een uitbreiding voor de SUE Store in Rotterdam

Vorig jaar liet ik jullie op Awkward Duckling kennismaken met de SUE Store in Rotterdam: een ontzettend gezellige zaak aan de Karel Doormanstraat waar je terecht kunt voor allerlei ‘zoet zonder suiker’ lekkernijen. De SUE Store opende in 2016 de deuren in Rotterdam, maar al sinds 2014 vergaarde SUE bekendheid met hun heerlijke bites, truffels en tussendoortjes die vrij zijn van suiker, gluten en lactose en ook nog eens vegan en zoveel mogelijk raw zijn. Hun bites waren binnen no time bij verschillende hotspots door het land te verkrijgen dus een eigen winkel kon eigenlijk niet uitblijven. In 2016 was de SUE Store een feit en het was direct een gewilde hotspot waar je terecht kon voor deze heerlijke bites, maar ook een smakelijk en gezond ontbijt of een uitgebreide verantwoorde lunch. Het enige nadeel? De SUE Store was best wel knus en alhoewel dat natuurlijk wel erg gezellig is was er lang niet genoeg plek voor iedereen die hier plaats wilde nemen voor een hapje en drankje. Gelukkig maakten de ondernemers achter de SUE Store onlangs bekend dat ze gaan uitbreiden!

SUE Store

De uitbreiding van de SUE Store is sinds begin februari al in volle gang. De SUE Store zal op dezelfde locatie blijven, maar het naastgelegen pand wordt erbij getrokken waardoor de zaak uiteindelijk twee keer zo groot zal worden. Daarnaast krijgt de winkel ook een groot en zonnig terras erbij, wat natuurlijk heerlijk is met de aankomende lente en zomer. Natuurlijk wil niemand in die tijd de bites van SUE missen dus is er vanaf 13 februari een heuse Bites Bar geopend aan de Karel Doormanstraat 34 waar je terecht kun voor een heerlijk kopje koffie of thee en een fijne snack. De Bites Bar is dagelijks te bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

SUE Store

De Bites Bar blijft open tot de vernieuwde SUE Store de deuren weer zal openen. De verwachting is dat de grote heropening zal plaatsvinden in het voorjaar van 2017. Dan is de SUE Store weer gewoon te bezoek aan de Karel Doormanstraat 372 in Rotterdam. Ik ben in elk geval al heel erg benieuwd! Je kunt de Facebookpagina van SUE volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom de winkel en natuurlijk de tijdelijke locatie.There are no comments

Add yours

CommentLuv badge