Seepje

Nieuwe ontwikkelingen voor Seepje

Eind januari werd bekend dat het wasmiddelmerk Seepje behoorlijk succesvol aan de weg timmert in Europa. Niet alleen heeft het wasmiddel een nieuw en opvallend jasje gekregen, het is sinds kort ook te koop bij Albert Heijn! Daarnaast is Seepje hard op weg om ook België en Duitsland te veroveren en is sinds kort ook de Seepje allesreiniger verkrijgbaar. Hoog tijd dus dat ik jullie eens op de hoogte stel van al deze mooie ontwikkelingen.

Seepje

Seepje is een merk dat in 2013 is opgericht in Nederland door Melvin Loggies en Jasper Gabriëlse. Ze lieten Nederland op grotere schaal kennismaken met een verantwoorde en duurzame manier van wassen met behulp van de schil van de Sapindus Mukorossi vrucht uit Nepal. In de laatste jaren hebben zij een bloeiend bedrijf opgebouwd waarmee ze niet alleen steeds succesvoller zijn in de verkoop van Seepje producten in Nederland, maar waarmee ze ook op sociale en maatschappelijk verantwoorde manier de vruchten telen, oogsten en verwerken en zorgen voor werkgelegenheid in Nepal en arbeid voor een sociale werkplaats in Arnhem.

Seepje

In het begin bestond het assortiment van Seepje enkel uit de schillen waarmee gewassen kon worden in een wasnetje. Deze producten waren verkrijgbaar bij een select aantal winkels, zoals Ekoplaza en Marqt. De laatste jaren is de populariteit van Seepje steeds sneller aan het groeien. Seepje lanceerde een vloeibaar wasmiddel en de verkrijgbaarheid van de producten nam ook toe. De nieuwe collectie heeft een volledig nieuw jasje en springt nu nog meer in het oog door de pastelkleurige verpakkingen in de vorm van een zeepblok. De flessen zijn gemaakt van hergebruikte plastic melkflessen en zelfs de etiketten zijn duurzaam omdat ze zijn gemaakt van het afval van de suikerrietteelt. De flessen zijn verkrijgbaar in de varianten ‘Vers geperste lente geur’ en ‘Vrij en blij geur’ en zijn, naast de gebruikelijke verkooppunten, nu ook verkrijgbaar bij Albert Heijn!

Seepje

Naast de lancering van deze nieuwe collectie is er nog veel meer leuk Seepje nieuws te melden. Zo is Seepje nu ook verkrijgbaar in België en binnenkort ook in Duitsland. Tevens is er hard gewerkt aan de lancering van de allereerste Seepje allesreinigers. Deze allesreinigers zijn nu ook verkrijgbaar en zijn te koop in de varianten ‘Frisse mintjes geur’ en ‘Zon op je bol geur’. Om op de hoogte te blijven van al deze leuke ontwikkelingen of om een kijkje te nemen in het assortiment van Seepje kun je een bezoek brengen aan de website van Seepje.

Dit artikel bevat een affiliatelink. Lees voor mijn informatie mijn disclaimer. 

Bron foto’s: SeepjeThere are no comments

Add yours

CommentLuv badge