Café de Ceuvel

Make The World Great Again Festival

Dat duurzaamheid hipper dan ooit is daar zal niemand meer aan twijfelen. Steeds meer duurzame producten liggen in de schappen van de winkels, er wordt gesproken over duurzaamheid in de meest populaire praatprogramma’s en verantwoord eten is populairder dan ooit. Iedereen wil ook graag zijn steentje bijdragen aan een duurzamere en mooiere wereld en hoe kan dat nu beter en leuker dan tijdens een festival? Het Make The World Great Again Festival heeft precies dat doel: een heleboel gelijkgestemden samenbrengen, inspireren en tot nadenken aanzetten en natuurlijk een feestje vieren.

Het Make The World Great Again Festival is in de eerste instantie opgezet als een relatief kleinschalig feest om mensen op een positieve manier samen te brengen en te inspireren op het gebied van duurzaamheid. Het oorspronkelijke doel van het project was om 150 geïnteresseerden te verzamelen die toe zouden zeggen naar het Make The World Great Again Festival te komen. Bij minimaal 150 aanmeldingen zou het festival plaatsvinden op 13 mei. Er bleek al snel veel meer interesse in het festival te zijn dan in het oorspronkelijke voorstel was gepland en het target van het project is dan ook al ruimschoots gehaald. Het Make The World Great Again Festival gaat er dus zeker komen!

Café de Ceuvel

Maar wat mogen we dan verwachten van het Make The World Great Again Festival? Het festival staat geheel in het teken van het verbeteren van de wereld door middel van kleine (en grote) gebaren. Met mooie ideeën die je opdoet tijdens het festival en positieve acties die je op de dag van het festival zelf al kunt uitvoeren draag ook jij je steentje bij aan een mooiere en positievere wereld. Stap bijvoorbeeld over naar een duurzamere bank, kies voor duurzamere energie of draag bij aan of start een crowdact. Het festival vindt plaats bij De Ceuvel in Amsterdam-Noord. Bij dit café op deze prachtige en duurzame locatie zullen op diverse woonbootjes allerlei mooie initiatieven en merken te bezoeken zijn. Elke woonboot heeft een eigen thema (sociale cohesie, consumeren, groene energie, etc) en rondom deze zelfde thema’s zullen interessante en interactieve activiteiten plaatsvinden, zoals een ASN vs Triodos pitch battle of een belastingontduikingspubquiz. Natuurlijk kun je bij café De Ceuvel ook gewoon ontspannen met een smakelijke drankje en fijne muziek.

Het Make The World Great Again Festival vindt plaats op zaterdag 13 mei vanaf 16.00 uur bij De Ceuvel in Amsterdam. De toegang tot het festival is geheel gratis, maar het is natuurlijk heel fijn als je een vrijwillige bijdrage aan het festival doet op de dag zelf. Omdat er al zoveel aanmeldingen zijn voor de dag zal wordt verwacht dat het heel druk gaat worden. Als jij je via de website aanmeldt dan ben je verzekerd van toegang tot het festival. Aanmelden voor het festival kan via de projectpagina van het Make The World Great Again Festival. Hier vind je ook alle informatie over het event.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/events/419085418424637/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/CeuvelCafe/There are 2 comments

Add yours

Post a new comment