Boekhandel Riemer

Boekhandel Riemer in Groningen

Alhoewel ik eigenlijk wel blij word van elke boekenwinkel waar ik binnenstap hebben sommige boekenwinkels gewoon dat beetje extra waardoor het al gauw één van je favoriete plekken in een stad kan worden. Sommige boekenwinkels weten zich te onderscheiden door de fijne en kalme atmosfeer, andere boekenwinkels hebben ontzettend kundig personeel dat je kan helpen bij elke vraag en weer andere winkels hebben gewoon een ontzettend indrukwekkend assortiment waar je niet op uitgekeken raakt. Bij Boekhandel Riemer weten ze eigenlijk al deze pluspunten, en nog meer, te combineren en dat maakt deze winkel in Groningen zo ontzettend bijzonder en een echte must visit voor iedere boekenliefhebber.

Boekhandel Riemer

Boekhandel Riemer is gevestigd in het centrum van Groningen op de hoek van de Nieuwe Ebbingestraat en de Turfsingel. Alhoewel de winkel er van de buitenkant uitziet als een ‘gewone’, maar relatief grote, boekenwinkel wordt bij binnenkomst al snel duidelijk dat je hier te maken hebt met een heel bijzondere winkel met een zeer uitgebreid assortiment op diverse vlakken. De inrichting maakt de winkel uitnodigend voor jong en oud en geeft de winkel een bijzondere sfeer. Kinderen kunnen zich uitleven in de speciaal ingerichte kinderhoek, in de zaak vind je een heuse Trabant en details als een piano en een grote lees/koffietafel in de winkel maken de zaak extra uitnodigend en zorgen ervoor dat je je hier urenlang kunt vermaken.

Boekhandel Riemer

Bij Boekhandel Riemer vind je natuurlijk een aardig ruime selectie aan literatuur, thrillers, kinderboeken en boeken over sport, lifestyle, natuur, geschiedenis, psychologie, gezondheid, taal en cultuur en filosofie. Boekhandel Riemer weet zich echter van andere boekenwinkels te onderscheiden door een zeer grote selectie kookboeken en een specialisatie in theologie voor zowel volwassenen als kinderen. Je vindt hier de nieuwste releases in al deze categorieën, maar ook de klassiekers en andere boeken die zeker de moeite waard zijn. Voor iedere interesse en specialisatie vind je hier het nodige leesvoer in de kasten.

Boekhandel Riemer

Alhoewel de meeste mensen een boekenwinkel binnenstappen voor boeken en eventueel tijdschriften kun je bij Boekhandel Riemer voor nog veel meer producten hier terecht.  Zo verkopen ze hier veel stationery van bijvoorbeeld bekende merken als Moleskine en Paperblanks, een ruime selectie aan mooie wenskaarten en diverse andere producten om cadeau te geven aan jezelf of aan iemand anders. Boekhandel Riemer is ook voor spelliefhebbers en puzzelliefhebbers een waar walhalla. Als je de winkel binnenkomt word je al verrast door een enorm uitgebreid aanbod aan spellen en puzzels voor alle leeftijden en in allerlei categorieën. Wij zijn zelf groot fan van de spellen van 999 Games, zoals Kolonisten van Catan en Carcassonne, en we hebben onze ogen uitgekeken in de winkel want nog nooit zagen we in een ‘echte’ winkel zoveel verschillende spellen en uitbreidingen van 999 Games.

Boekhandel Riemer

Je kunt Boekhandel Riemer in Groningen bezoeken in de Nieuwe Ebbingestraat 1. Als je dan toch richting de Nieuwe Ebbingestraat gaat vergeet dan zeker ook niet een bezoek te brengen aan Vegansuper verderop in de straat. Boekhandel Roemer heeft ook een vestiging in de Woldstraat 5 in Meppel en aan het Masker 224-226 in Amersfoort. Neem ook zeker eens een kijkje op de website van Boekhandel Riemer om een idee te krijgen van het uitgebreide assortiment. Als je niet in de buurt woont van één van de winkels kun je ook eenvoudig via de website shoppen in het assortiment van de boekhandel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *