Zero waste goeroe Bea Johnson komt naar Nederland!

Het is alweer een tijd geleden dat ik het boek Zero Waste Home heb gelezen, hét zero waste handboek Bea Johnson, maar de boodschap en talloze tips zijn me erg bijgebleven. Niet voor niets werd Bea Johnson door de New York Times bestempeld als de ‘priestess of waste-free living’ en is ze met haar blog en boek wereldberoemd geworden. Voor alle fans van Bea Johnson en iedereen die geïnteresseerd is in een zero waste lifestyle is er goed nieuws, want Bea Johnson komt naar Nederland en jij kunt daarbij zijn!

Jessie Kroon heeft met haar organisatie A New Zero, in samenwerking met Opgemärkt, Emma + John, Sustainable Junkies en Tulper, ervoor gezorgd dat Bea Johnson naar Nederland komt. De lezing van de zero waste goeroe vindt plaats op 14 maart in Amsterdam voor iedereen die geïnteresseerd is. Tijdens de lezing zal ze een heleboel vertellen over haar zero waste lifestyle en talloze tips delen met de aanwezigen. Het is een unieke kans om kennis te maken met Bea Johnson en haar lifestyle en dat mag je natuurlijk niet missen. Natuurlijk is het ook een fantastische gelegenheid om kennis te maken met andere groene denkers en doeners en zero wasters in Nederland en kun je volop ervaringen en tips uitwisselen.

De lezing van Bea Johnson vindt plaats op dinsdag 14 maart om 20.00 uur bij Pllek in Amsterdam. De early bird tickets zijn al uitverkocht, maar er zijn nog steeds kaartjes beschikbaar voor slechts € 15,- per stuk. Deze tickets worden natuurlijk ook wastefree uitgegeven in de vorm van een e-ticket en bij deze prijs zit ook een inspirerend e-book inbegrepen, boordevol leuke zero waste informatie en informatie over het event. Dit e-book ontvang je naderhand, net als de toegang tot een exclusief online Plasticdieet programma. Meer informatie over de lezing van Bea Johnson vind je op de Facebookpagina van het event. Via deze pagina kun je ook jouw tickets bestellen. Ik heb in elk geval mijn ticket al besteld en ben van de partij. Zie ik je daar?

7 gedachten over “Zero waste goeroe Bea Johnson komt naar Nederland!”

  1. Dat is zo vet! Waarschijnlijk ben ik tegen die tijd een paar weken in Nederland, dus ik ga eens een paar vrienden optrommelen die het leuk vinden om daarheen te gaan 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *