Wijsneus Groningen

Wijsneus in Groningen

Onlangs was ik voor het eerst sinds tijden weer eens in Groningen te vinden. Natuurlijk om een bezoek te brengen aan de nieuwe veganistische supermarkt Vegansuper, maar ook om allerlei andere leuke nieuwe hotspots te ontdekken. Eén van de leukste winkels die ik ontdekte tijdens mijn korte trip was Wijsneus: een winkel voor leuks voor kinderen van 0 tot 8.

Wijsneus Groningen

Midden op de Vismarkt in Groningen stuitte ik op een prachtige etalage vol kleurrijke en prachtige boeken, poppen, knuffels, laarzen en andere producten. Alhoewel ook in Groningen de meest leuke winkels toch vooral in de kleinere en minder drukke zijstraten te vinden zijn is Wijsneus één van de uitzonderingen. Deze winkel, gericht op kinderen van 0 tot 8 jaar, heeft een ontzettend leuk en uitgebreid assortiment aan kleding, speelgoed, boeken, interieuritems en cadeaus.

Wijsneus Groningen

Alhoewel het assortiment bij Wijsneus erg divers is, is de winkel toch vooral bekend vanwege de ontzettend leuke selectie kinderkleding. De winkel wordt niet voor niets door verschillende blogs en media getipt als een echte must visit in Groningen. Bij Wijsneus vind je kleding van merken als Imps & Elfs, tinycottons, Petit Bateau, Phil&Phae, Ruby Tuesday en Z8.

Wijsneus Groningen

Naast een uitgebreide selectie aan kleding voor zowel pasgeborenen als oudere kinderen vind je bij Wijsneus ook heel veel leuke artikelen voor in de kinderkamer, spannende en prachtig vormgegeven boeken, hip en verantwoord speelgoed en stoere accessoires, zoals laarzen en tassen. Zo vind je hier de grappige tassen van Skip Hop, de stoere laarzen van Bergstein, zachte knuffels van Jellycat, slingers en tassen van Engel. en mooie kussens van OYOY.

Wijsneus Groningen

De producten in de winkel worden zorgvuldig geselecteerd op stijl en gevoel en daardoor bestaat een groot gedeelte van het assortiment uit producten van kleinere merken en ligt er een sterke nadruk op originaliteit en duurzaamheid van de producten. Zoals de tassen en lunchproducten van Blafre: een familiebedrijf uit Noorwegen dat producten maakt met oog voor detail, kwaliteit en veiligheid en daarbij zich ook inzet voor duurzaam ondernemerschap en de ondersteuning van recycling en educatieve programma’s. Of maak kennis met de producten van biologisch katoen van Maed for Mini. Ook vind je hier de duurzame en biologische producten van Popupshop: een kledingmerk dat zich afzet tegen de fast fashioncultuur door kleding te ontwerpen dat eenvoudig te matchen is, altijd in de mode zal blijven en ook nog eens robuust genoeg is voor kinderen.

Wijsneus Groningen

Naast dat je bij Wijsneus een enorm leuk en uitgebreid assortiment vindt voor kinderkleding, speelgoed en accessoires is er ook genoeg te beleven voor volwassenen. Zo vind je hier leuke (zwangerschaps)boeken, tekstborden en natuurlijk allerlei mooie accessoires. Ook ben je hier zeker aan het goede adres voor mooie en originele kraamcadeaus. De winkel is trouwens alleen al een bezoek waard vanwege de mooie look en inrichting en de fijne sfeer. De medewerkers zijn daarbij ook nog eens heel erg vriendelijk en hebben heel veel kennis van de producten in hun winkel.

Wijsneus Groningen

Je vindt Wijsneus in Groningen aan de Vismarkt 26. De winkel is 7 dagen per week geopend, maar ook buiten de openingstijden om kun je altijd een kijkje nemen in het assortiment in hun uitgebreide webshop. Breng voor meer informatie over deze leuke winkel en de webshop een bezoek aan de website van Wijsneus.There are 2 comments

Add yours

Post a new comment