Veganz

Veganz nu bij Albert Heijn

Dat Albert Heijn steeds meer duurzame producten in de schappen heeft zal de meeste mensen wel zijn opgevallen. De nadruk bij Albert Heijn ligt steeds meer op biologische producten en het aanbod voor vegetariërs, veganisten en mensen met een voedselintolerantie neemt steeds meer toe. Het aanbod voor veganisten wordt binnenkort nog meer uitgebreid want Albert Heijn gaat een samenwerking aan met het Duitse Veganz.

Veganz is een Duitse veganistische supermarktketen welke in februari 2011 werd opgericht. Het was de eerste veganistische winkelketen in Europa en de winkel heeft ondertussen al 9 vestigingen. Je vindt de winkel in Duitsland in Berlijn met 3 vestigingen, Essen, Frankfurt, Hamburg en Leipzig en daarnaast ook in Praag en Wenen. Veganz importeert vegan producten vanuit 30 landen en distribueert deze door Europa.

De samenwerking met Albert Heijn houdt in dat maar liefst 16 producten uit het Veganz assortiment verkrijgbaar zullen zijn bij diverse Albert Heijn vestigingen in ons land. In het assortiment vinden we onder andere de kokoschips in de smaken Salty Caramel and Cacao, diverse vegan chocoladerepen, superfoodmixen, vegan koekjes, matcha thee en groentechips.

In de testfase zijn er 34 filialen van Albert Heijn waar het assortiment te verkrijgen is, filialen in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Zutphen, Zeewolde en Alkmaar, maar wie weet wordt dit wel rap uitgebreid als de producten een succes blijken te zijn. Voor meer informatie over deze winkel, hun assortiment en de deelnemende Albert Heijn filialen in Nederland kun je een bezoek brengen aan de website van Veganz.

Dit artikel bevat een affiliate link. Lees voor meer informatie mijn disclaimer. 

Bron foto’s: https://veganz.de/There are 4 comments

Add yours

Post a new comment