Instock Utrecht

Officieel openingsweekend van Instock Utrecht

Ik kondigde het al aan in augustus, maar nu is het dan eindelijk zover: Instock opent eindelijk de deuren van hun vestiging in Utrecht! Na hun succesvolle restaurant in Amsterdam en hun tweede restaurant in Den Haag is het nu de beurt aan Utrecht om kennis te maken met de smakelijke gerechten van Instock gemaakt van gered voedsel.

Instock Utrecht

Het is een druk en succesvol jaar geweest voor Instock. Na het uitbrengen van hun Instock kookboek, de lancering van het Pieperbier en de opening van tweede restaurant in Den Haag is de opening van hun derde restaurant nu ook een feit met het officiële openingsweekend dat dit weekend plaatsvindt. Met al deze mooie initiatieven zet dit prachtige initiatief voedselverspilling op de kaart en wordt er actief gewerkt aan het terugdringen van voedselverspilling door te koken met de reststromen van Albert Heijn-winkels.

Instock Utrecht

Wat begon met een pop-up restaurant in Amsterdam resulteerde al snel in een restaurant aan de Czaar Peterstraat, een toko aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam en een foodtruck die alle bekende foodtruckfestivals bezoekt. De toko heeft inmiddels de deuren gesloten, maar de restaurants zijn populairder dan ooit.

Instock Utrecht

Het openingsweekend van Instock start vandaag, 17 december, om 15.00 uur met allerlei leuke activiteiten, live muziek, diverse sprekers en natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes. Je vindt deze nieuwe vestiging aan de Vleutenseweg 382 in Utrecht. Natuurlijk kun je ook nog steeds een bezoek brengen aan de restaurants aan de Czaar Peterstraat 21 in Amsterdam en aan het Buitenhof 36 in Den Haag. Volg ook zeker de website van Instock om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en nieuwe plannen van dit mooie initiatief.

Bron foto’s: Ruben de Ruyter voor InstockThere are 2 comments

Add yours
  1. Sara

    Jaaa, zo leuk! Naast dat ik dit een fantastisch initiatief vind (en er in Amsterdam al eens heerlijk gegeten heb), is dit pand mijn oude werkplek! Zo leuk om te zien hoe mooi het is geworden en dat dit mooie pand een te gekke functie heeft gekregen 🙂


Post a new comment