Green School

Kijktip: Green School

Maak kennis met Green School: een school middenin de prachtige natuur, zonder muren en grijze en grauwe klaslokalen. Waar de creativiteit en nieuwsgierigheid van kinderen wordt gestimuleerd en waar kinderen niet alleen rijtjes hoeven te stampen, maar waar ze leren met al hun zintuigen. Klinkt idyllisch, maar toch is dit prachtige idee waarheid geworden op Bali. In de TED talk van John Hardy leer je alles over dit prachtige project.

Green School

John Hardy is de oprichter van Green School, deze unieke school op Bali waar alles draait om natuurlijk leren in vrijheid en duurzaam samenleven. Op deze school wordt lesgegeven aan kinderen van alle leeftijden, van kleuter tot puber, en van allerlei verschillende achtergronden. Het prachtige gebouw bestaat uit bamboe en is zo natuurlijk en vrij mogelijk opgezet. In de talk vertelt John Hardy over de totstandkoming van de school, het dagelijks reilen en zeilen en de idealen die dienen als fundament van dit project.

Green School

Je kunt de TED talk van John Hardy hieronder bekijken. Werkt de link niet kijk de talk dan hier. Voor meer informatie over deze prachtige school en de idealen hierachter kun je een kijkje nemen op de website van Green School.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/greenschool/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *