Verse Good Store

Verse Store in Amsterdam

Een duurzamere lifestyle is tegenwoordig niet meer alleen iets voor geitenwollensokkentypes en zweverige hippies want duurzaam is hip! Dat zie je ook steeds meer terug in winkels: het aanbod van duurzame producten neemt in rap tempo toe, en gelukkig openen ook steeds meer winkels met een focus op duurzaamheid de deuren. Zoals de onlangs geopend Verse Store in Amsterdam.

Verse Good Store

De volledige naam van Verse is Verse – A Good Store en bij deze unieke nieuwe hotspot kunnen zowel bedrijven als consumenten terecht voor een innovatieve en duurzame winkelervaring. Ze fungeren zowel als commercieel agentschap voor duurzame merken en bedrijven als winkel voor consumenten en door deze mix hebben ze een uniek lifestyle concept opgezet. Bij Verse vind je een bijzonder en uitgebreid assortiment aan ‘good products’, zoals hun naam al doet vermoeden. Producten die duurzaam zijn en de gezondheid en het welzijn verbeteren.

Verse Good Store

In de winkel vind je een diverse selectie van zowel kleding, verzorgingsproducten en interieuritems, maar ook foodproducten en bijvoorbeeld wasmiddelen. In de winkel vind je producten van nog relatief onbekende merken en designers, zoals Qnoop, Mr. Black, Marlous van der Toorn, Lola + Lou, Haeckles en Semura. En niet alleen het assortiment bij Verse is duurzaam, ook de winkel zelf. Zo wordt er voor de verandering eens geen gebruik gemaakt van papieren bonnetjes en koop je de producten in zoveel mogelijk gerecyclede verpakkingen.


Verse Good Store

Speciaal voor dit unieke concept is Verse een samenwerking aangegaan met ROOTS, een Amsterdams restaurant dat enorm populair is en bekend staat om hun diverse gezonde sapjes en hun biologische menu met vegan, glutenvrije en lactosevrije opties. Hun motto is ‘we serve food that your body loves’ en dat past natuurlijk fantastisch bij het concept. ROOTS opende 2 jaar geleden hun eerste vestiging aan de Amstelveenseweg en door hun succes opende eerder dit jaar al een tweede vestiging in de Heisteeg in Amsterdam. Nu zijn ze dus ook te bezoeken aan de Prinsengracht in de Verse Store.

Verse Good Store

Je vindt de Verse Store aan de Prinsengracht 581 in Amsterdam. De shop is 7 dagen per week geopend, maar natuurlijk hebben ze ook een webshop waar je hun mooie producten ook kunt vinden. Voor meer informatie over de nieuwe winkel of een bezoek aan de webshop kun je een kijkje nemen op de website van Verse.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/versegoodstore/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *