Vegfest

Vegfest 2016

Net als vorig jaar vindt ook tegen het eind van dit jaar het Vegfest plaats: een groots evenement waar alles draait om veganisme en de vegan lifestyle. Hier maak je kennis met mooie vegan merken, bedrijven en initiatieven en natuurlijk de smakelijke en diverse veganistische keuken.

Vegfest

Vegfest is een initiatief van Vegetafel, organisator van duurzame, vegetarische en veganistische evenementen. Dit evenement organiseren zij in samenwerking met betrokken partners als Happy Cow, de Nederlandse Vereniging voor Veganisme, Plenty Food, Sea First Foundation en Vega-Life. Op Vegfest maak je natuurlijk weer kennis met een heleboel mooie vega merken en bedrijven. Tijdens deze editie zijn bijvoorbeeld de stands van Happy Herbi, Skinfoods, The Dutch Weedburger, Arduna, Sano, Bazaar De Luxe, Heavenly Cupcakes, Powerpeul, Viva Las Vega’s, Pink!, Charly’s All is Fair, Wilmersburger en Plantaardigheidjes te bezoeken.

Vegfest

Natuurlijk worden er ook diverse andere activiteiten georganiseerd. Zo komen er diverse sprekers aan het woord, waaronder Anne Fleur Dekker, bekend van haar optreden in Rot op met je milieu, Caroline Ligtenberg, die geïnteresseerden advies en hulp biedt met hun businessmodel rondom een vegan lifestyle, Cilla Zwarts-Voogd, fanatiek krachtsporter, vegan en beter bekend als SquatCilla, en Martine van Haperen die meer informatie geeft over vegan eten met een klein budget. Daarnaast vinden er kookdemonstraties plaats, diverse muzikale optredens en natuurlijk de uitreiking van de Vegan Awards 2016.

Vegfest

Vegfest is op zaterdag 3 en zondag 4 december te bezoeken in de Jaarbeurs in Utrecht. De toegangskaarten voor het evenement zijn in de voorverkoop te bestellen voor €10,- per stuk en aan de deur €15,- per stuk. Voor het bestellen van kaarten of voor meer informatie over het evenement kun je een kijkje nemen op de website van Vegfest.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/VegFestNL/There are 3 comments

Add yours

Post a new comment